Haberler

Emniyeti Alarma Geçiren Bilgi: IŞİD Misilleme Yapacak

Güncelleme:

Alınan istihbarata göre IŞİD'in intikam amaçlı bir misilleme eylemi gerçekleştirebileceği, eylemin canlı bomba ya da bombalı araçla yapılabileceği ifade edildi.

İstihbarat birimleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'deki IŞİD unsurlarına yönelik düzenlediği hava saldırıları ve güvenlik birimlerinin de ülke içinde IŞİD'e karşı operasyonlarını sürdürdüğü dönemde önemli bir bilgiye ulaştı.

MİSİLLEME EYLEMİ

IŞİD'in, operasyonların ardından Türkiye'ye yönelik intikam amaçlı bir misilleme eylemi gerçekleştirebileceği yönünde yurt dışı kaynaklı bir bilgi elde edildi. Bu bilgiye göre, söz konusu eylemin canlı bomba, bombalı araç ya da bombalama eylemi şeklinde yapılabileceği belirtildi.

ÜLKE İÇİNDE UYUYAN HÜCRELER...

IŞİD'in ülke içinde uyuyan hücrelerindeki bazı militanlarını canlı bomba olarak kullanabileceği gibi Suriye'den de Türkiye'ye bir militanını canlı bomba olarak sokabileceği kaydedildi.

HEDEF KALABALIK YERLER

Canlı bomba eyleminin AVM, pazar yeri, parklar ve meydanlar gibi vatandaşların kalabalık olarak bulundukları alanlarda gerçekleştirilebileceği bilgisi yer aldı. Terör örgütünün çalınacak özellikle panelvan ve minibüs gibi araçları da bombalı araca çevrilebileceği belirtildi.

GÜVENLİK BİRİMLERİ ALARMA GEÇTİ

Eylemin özellikle sınır illerinde gerçekleştirilebileceği belirtilirken, büyük şehirlerin de hedef alınabileceği değerlendirildi. Bu istihbari bilgi üzerine, güvenlik birimleri tüm Türkiye'de alarma geçildi. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Suriye Tsk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

AK TROLLMobil-ANDROID:

Eger Akp bu agizlarindan salyalar akan kopek surulerine yardim ve yataklik yapmasaydi bu ulke bu hale gelir miydi?İşid denen sahte islamcılar bizim ulkemizde heryerden daha rahat geziyorlar.Bak ey halkim artık dışarıya bile esimiz cocugumuzla cikamiyoruz.Yeni Afganistan hayirli olsun.

28
2
yanıtYanıtla
Doğru yoldaMobil-IOS:

hdp ye saldıracağınıza kendi yetiştirdiğiniz bu iş iti önce bitirin

19
8
yanıtYanıtla
kayserili:

IŞİD eylem yapacaksan. . . PKK lılara yap. . . APoya özgürlük yürüyüşü yapanların içinde eylem yapabilir siniz. . . .

12
11
yanıtYanıtla
İŞİT:

İŞİD KARŞIDA EL SALLAYARAK HENDEK KAZIYOR. BİZİMKİLER YALANDAN TUTTURMUŞLAR İŞİD İŞİD.

17
3
yanıtYanıtla
avşar:

kendi silahımızla vuruluruz

17
2
yanıtYanıtla
tc. vatandaşı:

kendi ülkemizde düştüğümüz duruma bak bizki osmanlının torunları amerikaya israile kafa tutan bir milletiz bir türk dünyaya bedel işit kimki bizi tehdit edecek bir kaşık suda boğarız hepsini

11
8
yanıtYanıtla
yilmut:

mutlaka dikkatli olunması gerek. . . burada şu ya da bu kabahatli demekten ziyade bazı gerçekleri görmek lazım. . . AKP nin oynadığı çoğu atlar yanlıştı. . . . hepsi geri tepti. . . . ama bu arada ülkede korku algısı yaratılmaya başlandı. . . polisimize de askerimize de güvenmeliyiz. . şayet korkudan sokaklara çıkmayıp, evlerimizde oturup beklersek bazılarının istedikleri olur. . . esnaf kan ağlamamalı. . . rutin hayata devam. . . ama dikkatli de olalım derim. . KORKU ALGISINI YARATMAYALIM LÜTFEN. . . ÜLKE BİZİM. . .

16
2
yanıtYanıtla
Kral 2015:

Savaş daha kötü olmadan bizimkilerin uyanması ile başladı. Gazamız mübarek ola. .

6
9
yanıtYanıtla
...:

BİR TORBA OLSA İÇİNE TÜM İSRAİLLİLERİ İŞİDİ PKK VE UZANTILARINI DHKPCYİ VE DİĞER TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KOYUP AĞZINI BAĞLASAK. . . DÜNYA NE HUZURLU OLURDU TÜRKİYE VE MİLLETİMİZ İÇİN. . .

13
0
yanıtYanıtla
kapkara:

bakalım piyango nereye çıkacak. . .

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title