Haberler

Emniyete Operasyonda 66 Kişi Mahkemeye Sevk Edildi

Güncelleme:

"Casusluk" ve ''yasa dışı dinleme'' ile ilgili soruşturmada gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 92 şüpheliden 66'sı tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderildi.

Emniyete yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 92 şüpheliden aralarında eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden sorumlu eski Emniyet Müdürü Yurt Atayün'ün de bulunduğu 66 şüpheli tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

92'Sİ GÜN İÇİNDE ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 2 soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 92'si gün içerisinde adliyeye sevk edilmişti.

Yasa dışı dinleme soruşturması kapsamında aralarında eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'inde bulunduğu 17 kişi adliyeye sevk edilmişti. Savcılık sorgusu tamamlanan 17 şüpheli tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

26 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Adliyeye sevk edilen 75 şüphelinin de savcılık sorgusu tamamlandı. Sorgu işlemleri tamamlanan şüphelilerden 26'sı serbest bırakıldı. Savcılık aralarında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden sorumlu eski Emniyet Müdürü Yurt Atayün'ün de bulunduğu 49 kişinin ise tutuklanmasını talep etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Fuat Yılmazer Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ahmet:

Sen şimdi bu adamları tutuklatacaksın. Niye mi. Çünkü sana biat etmediler. Yanlışlarla savaştılar. Ucu sana dokununca yapıştır bir suç al içeri. Artık öğrendik bizde taktiği

5
1
yanıtYanıtla
ahmetcanm@m.m:

E adama sorarlar Erdoğan i öven hakim neden sorguluyor diye.tabi diğer hakim yorgun muş kimseyi kandırmasınlar

1
1
yanıtYanıtla
serhat:

hangi tarafından baksan pislik akıyor.Demokrasi hukuk insan hakları bunlar nerede?basbakan açıklama yapıyor içeride zaten çok kalcan kuran da al aokursun.nereden biliyorsun içeri girecek,hakim senin adamın mı?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title