Haberler

Emniyet'ten Diyarbakırspor'a Şok

Güncelleme:

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, eski Diyarbakırspor'lu 50 yöneticinin kimlik ve adres bilgilerini istedi.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Masası denetçilerinin yaptığı incelemenin ardından usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında savcılık, Diyarbakırspor'da görev yapan eski kulüp başkanları, yöneticiler ve Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 50 kişinin ifadesine başvurulmak üzere kimlik ve adres bilgilerini istedi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, Diyarbakırspor'da daha önceki yıllarda görev yapmış, kulüp başkanları, yöneticiler, teknik heyet ve kulüp personelleri ile dönemin Diyarbakır Vali Yardımcısı şimdiki Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın ifadelerine başvurulmak üzere açık kimlikleri ve adres bilgileri istendi.

İçişleri Bakanlığı denetçilerinin yaptığı incelemenin tamamlanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Diyarbakır Vali Yardımcılığı yaptığı dönemde kulübe kimsenin sahip çıkmaması üzerine bir süre kulüp başkanlığı da yapan şimdiki Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 50 kişinin isimleri şöyle:

"Abbas Yaşar, Mahsun Akbulut, Mustafa Bilgiç, Mehmet Yazıgan, Cihan Okan, İslam Çetin, İsmet Yılmaz, Mustafa Gezmez, Servet Can, Servet Ay, Nurullah Edemen, Murat Hazpolatlı, Namık Kemal Kubat, Muzaffer Karakılçık, Adnan Öktüren, Sedat Bayhan, Ömer Serdar Çimen, Çetin Sümer, Mehmet Fuat Dengiz, Vahit Karaarslan, Tahsin Çimen, Suat Önen, Faysal Keser, Ahmet Oran, Felat Hevedanlı, Yavuz Avcı, Hayrettin Aslan, Aziz Gölcük, Bedri Rıdvan, Remzi Dayan, Abdullah Gülsen, Turhan İlgin, Mehmet Özman, İsmail Yiğit, Süleyman Akar, Aydın İldiz, Nedim Dengiz, Kenan Şengül, Murat Yiğiter, Selahattin Gönül, Cengiz Aman, Aytekin Yıldırım, İsmail Yiğit, Salih Yavuz, Ahmet Aydın, Abdulkadir Sümer, Süleyman Arpan, Mustafa Özman, İmam Rıza Ağçık, H. Meki Baydur."

Diyarbakırspor Kulüp Başkanlığı'na 7 Ağustos tarihinde gönderilen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Vekili Tuncay Sarıyıldız imzalı bu yazıda, isimleri yazılı kişilerin açık kimlikleriyle birlikte adres bilgilerinin tespit edilerek, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bildirilmesi istendi. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İçişleri Bakanlığı Diyarbakırspor Ahmet Aydın Siirt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title