Haberler

Emniyet'te ve İçişleri'nde Devir Teslim1

Dha Ankara - Emniyet'te ve İçişleri'nde devir teslimEMNİYET Genel Müdürü olan Selami Altınok, İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevini Muhterem İnce'ye devretti.

Dha Ankara - Emniyet'te ve İçişleri'nde devir teslim

EMNİYET Genel Müdürü olan Selami Altınok, İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevini Muhterem İnce'ye devretti. Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Altınok, görevini Emniyet eski Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'den devraldı. Altınok, Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki devir teslim töreninde yeni göreviyle ilgili Bütün terör örgütleriyle birinci derecede mücadele edeceğiz. Bu hem FETÖ'cü terör örgütü olacak hem PKK hem DAİŞ olacak veya başkası olacak. Türk milletinin, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini bozan ne varsa ajandamızın ilk noktasında olacak dedi.

ALTINOK BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİYLE BİRİNCİ DERECEDE MÜCADELE EDEĞİZ

Emniyet Genel Müdürlüğü görevine, İçişleri Bakanlığı eski Müsteşarı Altınok atandı. Görevi Emniyet eski Genel Müdürü Lekesiz'den devralan Altınok, ajandasının ilk sırasında ne olacağının sorulması üzerine, Sayın genel müdürüm ajandaya ne yazmışsa o, ajanda da yazılanları aynen devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bizim emniyet teşkilatının ve İçişleri Bakanlığı'mızın ajandasının değişebilme şansı yoktur. Bütün terör örgütleriyle birinci derecede mücadele edeceğiz. Bu hem FETÖ'cü terör örgütü olacak hem PKK hem DAİŞ olacak veya başkası olacak. Türk milletinin, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini bozan ne varsa ajandamızın ilk noktasında olacak. O benim ajandamda da var. Bakanlığımızın diğer mensuplarının ajandasında da var. Bizim birliğimizi, dirliğimizi ve vatanın bekasına saldıran ne varsa o bizim ajandamızın birinci sırasında bekliyor diye konuştu.

LEKESİZ DARBE GİRİŞİMİNDE TÜRK POLİS TEŞKİLATI DEMOKRASİDEN YANA TAVIR KOYDU

Görevini Selami Altınok'a devreden Emniyet eski Genel Müdürü Lekesiz, devir teslim törenindeki konuşmasında şu ifadeleri kullandı Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Tarihte de bunların örneği oldu ancak ne zaman zor dönemlerden geçtiysek, ayrılıklar gözetilmeksizin milletimizin ne zaman el ele verdi, her türlü güçlüğün üstesinden gelmeyi bilmiştir. Türkiye yer altı, yer üstü zenginliklerini değerlendirdi. Tüm bunların sonucunda Türkiye süratle bölgesel ve küresel anlamda lig atlamaya başladı. Bu gelişmeler Türkiye'nin oynadığı roller rahatsızlık yarattı ki, FETÖ terör örgütünün darbe girişimi, Türkiye'yi terbiye etme operasyonlarıdır. Zor bir görev. Arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 15 Temmuz darbe girişiminde çok şükür Türk Polis Teşkilatı 81 ilde de istisnalar olmakla birlikte, tamamen demokrasiden yana tavır koydu. Bu refleks ve irade, son iki yıldır eski İçişleri Bakanı'mız Efkan Ala'nın ortaya koyduğu güçlü iradeyle, teşkilattaki FETÖ'cüleri temizlememiz sonucunda rotaya çıkan olumlu bir sonuçtur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Selami Altınok Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title