Haberler

Otomobil Emniyet Şeridinde Duran Motosikleti Biçti: 1 Ölü

Güncelleme:

İzmir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, emniyet şeridinde bulunan motosikletin sürücüsüne ve arkadaşına çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü öldü.

İzmir'in Bornova ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, arıza nedeniyle emniyet şeridinde bulunan motosikletin sürücüsüne ve ona yardıma gelen arkadaşına çarptı. Kazada 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü Tayfun Yıldız hayatını kaybetti, arkadaşı 26 yaşındaki Eren Akçay ağır yaralandı.

MOTOSİKLETİ ARIZA YAPTI

Kaza, gece saat 02.30 sıralarında İzmir-Aydın Otoyolu Işıkkent Gişeleri yakınlarında meydana geldi. İşinden evine dönen Tayfun Yıldız'ın plakası belirlenemeyen motosikleti arıza yaptı.

ARKADAŞINDAN YARDIM İSTEDİ

Motosikletini emniyet şeridine çeken Yıldız, arkadaşı Eren Akçay'ı telefonla arayıp yardım istedi. Bir süre sonra yardıma gelen Akçay 35 AU 4178 plakalı otomobilini emniyet şeridine park etti.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

İki arkadaşın motosikleti tamir ettiği sırada Bornova'dan Aydın yönüne seyir halinde olan Emine Gürsel Murat, kullandığı 06 EV 6355 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

OTOMOBİL İKİ ARKADAŞA ÇARPTI

Kontrolden çıkan otomobil, Yıldız ve Akçay'a çarptıktan sonra emniyet şeridindeki motosiklete ve otomobile çarptı. Kazada Yıldız feci şekilde can verirken, arkadaşı Akçay Ağır yaralandı.

YARALININ SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ağır yaralı olan Akçay ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Akçay'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazada yaşamını yitiren Tayfun Yıldız'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kazayı yara almadan atlatan ve alkollü olmadığı belirtilen Emine Gürsel Murat, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayfun Yıldız Bornova Akçay İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

GECE FARKI:

Gece karanlığında EMNİYET Şeridinde ilerlemek tehlikelidir. Park edenler ise Bariyerin dışında beklemeleri daha doğru.

2
1
yanıtYanıtla
osman yamur:

tek sorun bence panige kapılan kadın sürücüler bir aralştırma yapın ve görün.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title