Haberler

Emniyet Operasyonunda 5 Polise Tutuklama Talebi

Güncelleme:

Ankara'da gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 8 polisten 5'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu Savcıları Tekin Küçük, Durak Çetin, Serdar Coşkun ve Sadık Bayındır, şüphelilerin ifadelerini alma işlemini tamamladı.

SÜPHELİLERDEN 5'İ TUTUKLAMA TALEBİYLE SEVK EDİLDİ

İfadelerin ardından aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak'ın da olduğu şüphelilerden 5'i tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi, 3'ü ise serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında Altıparmak'ın da arasında olduğu 1'i tutuklu 18 kişi hakkında gözaltı kararı vermişti.Gözaltına alınan polislerden 5'i dün, 8'i ise bugün adliyeye sevk edilmişti.

4 kişinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ayrıntılar gelecek...

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Ömer Altıparmak Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

ORHAN:

PKKYA OPERASYON YAPAMAYAN HÜKÜMET POLİSE ASKERE OPERASYON YAPIYOR. HEMDE KCK PKKYA OPERASYON YAPMIŞ POLİSLERİ İÇERİ ALIYORLAR HALEN UYANMIYORSUNUZ ÖBÜR DÜNYADA HESAP VEREMEZSSİNİZ

20
2
yanıtYanıtla
TERAZİ:

teroristler dışarda polisler tutuklu, ne diyelim

15
3
yanıtYanıtla
kırşehirli.:

askerleri göz altına alırken iyiydi demi, , , alma mazlumöun ahını çıkar aheste aheste, , , keser döner sap döner dedikleri bu olsa gerek.

4
14
yanıtYanıtla
mıratt:

kırşehirli kadeş doğru söylüyon. ama askeri gözaltı yapanların yanında biri vardı unutma. bu davanın savcısı olarak görüyordu kendini. ama iş ona dokununca neler oldu gördük. kol saatlerini gördük, para kasalarını gördük, sıfırlamaları gördük , ayakkabı kutularını gördük daha neler neler. bunların hesabı verilecek derken adamlar serbest. işte bu olmamalıydı. bu adamlar yakalnacaksa askere kumpas kurmaktan olmalıydı. sen beni görme bende seni görmem olursa bu adalet olmaz. dediğin gibi sap döner keser döner. biz gördük , eğer halen gören gözler görmedik diyorsa. ne diyelim, bu dünyanın üstü varsa altıda var. işte orada gören gözler görecek. istesede görecek istemesede.

yanıt0
yanıt0
KONYALI:

YAZMAYA NE HACET KIYIMA DEVAM ALLAH ONLARIN YAR VE YAEDIMDISI OLSUN NE DİYELİM ZULMEDENLER BİR GÜN GELECEK HESABINI VERECEK

17
1
yanıtYanıtla
icraatin içinden:

pkk teröristleri dışarı, emniyet mensupları içeri. . .

13
4
yanıtYanıtla
PES VALLA:

butun bunlara ınanmamız ıcın TİB DEKI KAYITLARIN IMHA EDILMEYENELI YADA SINYAL BICIMDEN OLANLARIN GUN YUZUNE CIKMALARI GEREK. SIFIRLA BILAL DENILDIMI DENILMEDIMI. . . EGER BUNLAR CIKARSA AKP NIN OYU YUZDE DOKSAN BILE OLUR. YOK DENILMEDIYSE ARTIK NOLUR BILEMEM. . . AMA BIRILERININ BUNU ISTETMESI FARZ OLDU ARTIK . ZİRA BU İŞİN SUYU CIKTI

10
0
yanıtYanıtla
RecepTayyipErdoğan:

Koyunlar Paralel Devlet mi , Çakışık Devlet mi yoksa Kesişikli-Girişikli Devlet mi desem , hangisine daha çok inanırsınız? İsterseniz üçgenlere de geçebiliriz.

8
0
yanıtYanıtla
Numan:

iyi olmus, askerleri polisleri iceri atsinlar. Kekolarla baris yapilsin. AKP YE OY VERMIYEYDILER, KENDI DUSEN AGLAMAZ!

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title