Haberler

Emniyet Müdürü Yıldız'dan Nezaket Ziyareti

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Mustafakemalpaşa'da bir dizi incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile görüştü. Yıldız, belediyenin projeleri hakkında bilgiler aldı. İlçenin daha huzurlu bir yer olması için atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Kurtulan, emniyet mensuplarına her zaman şükran borçlu olduklarını dile getirdi.

Mustafakemalpaşa'ya MOBESE güvenlik sistemi kurmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Kurtulan, "Bütün kamu kurumları ile birlikte yaptığımız bütün çalışmalarda vatandaşlarımızın güvenliğini, sağlığını ve mutluluğunu hedefliyoruz. Emniyet teşkilatı da bu konuda Mustafakemalpaşa'ya çok güzel hizmetler vermektedir. Bu hizmetlerin kalitesinin arttırılması noktasında el birliği ile gerekli adımları atacağız" dedi.

Yıldız, huzur ve asayişin sağlanması noktasında MOBESE sisteminin bir ihtiyaç olduğunu belirterek, bu konuda atılacak adımlara destek olacaklarını kaydetti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafakemalpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title