Haberler

Emniyet Müdürü Vatandaşlarla Birlikte Çay İçip Uyardı

Güncelleme:

Manisa'da, yol kapama eylemi yapılacağı ihbarı olan bölgeye giden Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, hem eylemcilerle konuştu hem de mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, hem eylemcilerle konuştu hem de mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti. HDP Manisa İl Örgütünün, Suruç'ta meydana gelen terör saldırısı ile sonrasında yaşanan gelişmeleri protesto etmek amacıyla düzenlediği basın açıklamasının ardından partili gençlerin yol kapama eylemi yapacağı yönünde alınan istihbarat üzerine, bölgede çok sayıda polisin katılımıyla güvenlik önlemi alındı.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de izinsiz eylemin yapılacağı bölgeye gelerek, HDP'li yöneticiler ve yürüyüş yapmaya hazırlanan grupla konuşarak uyarılarda bulundu ve aynı bölgedeki bir kahvehaneye geçerek burada vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ceren, mahalleden ayrılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, yol kapatılması duyumu üzerine vatandaşların sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Buraya gelerek de gerekli uyarılarda bulunduklarını ifade eden Ceren, "Gençlerin yolu kapatacağına dair bir bilgi aldık, biz de kahvehanede oturup vatandaşlarla birlikte çay içtik. Olası bir gerginlik olmaması konusunda uyardık. Şu an için bir şey olmadı. Gerginlik görünmüyor ama olursa da biz görevimizi yapacağız. Amacımız Manisa halkının huzur ve güvenliğini sağlamaktır" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Tayfur Erdal Ceren Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title