Haberler

Emniyet Müdürü Salmaner'den Veda Mesajı

Ankara'ya polis başmüfettişi olarak tayini çıkan Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, veda mesajı yayımladı.

Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Adıyaman'a mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını belirterek, Adıyaman'a hizmet etmenin gururunu yaşadığını kaydetti.

Fikret Salmaner veda mesajında, "1985 yılında başlamış olduğum Emniyet Teşkilatı içerisinde, 1997 ile 2002 yılları arasında başkomiser olarak görev yaptığım Adıyaman iline, 27.05.2013 tarihinde İl Emniyet Müdürü olarak atanma şerefine nail oldum.

Benim ve ailem için çok önemli bir konumda bulunan Adıyaman ilinde, Adıyaman halkının ne kadar saygı değer olduğunu bilerek görev yaptım.

Adıyaman ilinde görev yaptığım süre boyunca 'Huzur' ve 'Hoşgörü Kenti' Adıyaman'ın mevcut sıfatlarını koruyabilmek adına meslektaşlarım ile mesai mefhumu tanımadan çalıştık.

Görev sürem boyunca, birlikte çalışma bahtiyarlığına ulaştığım, Sayın milletvekillerim, valilerim, belediye başkanlarım, garnizon komutanlarım, cumhuriyet başsavcılarım ile resmi kurum yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının güzide yöneticileri, siyasi partilerimizin il başkanları ve yöneticileri, basın mensupları ile uyumlu çalışma ortamı yakalayarak, her daim Adıyaman Halkının hizmetinde olduk. Personelimle birlikte her zaman yanımızda olduklarını madden ve manen hissettiğim tüm kurum yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Siz Adıyaman halkı ile toplamda geçirmiş olduğum 8 yıllık görev sürem, Polis başmüfettişi olarak tayin olmam nedeni ile son bulmuştur. İkinci memleketim olarak gördüğüm Adıyaman ili ve hemşerilerim olarak değer verdiğim sizlerden, fiziken ayrı olsam da kalben her zaman bu ilde, aranızda olacağım" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title