Haberler

Emniyet Müdürü Şahin Beyşehir'e Veda Etti

Konya’nın Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine veda etti.

Konya'nın Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine veda etti.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Serdar Şahin için İlçe Emniyet Teşkilatı'nda bir veda töreni düzenlendi. Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa Mercan, Beyşehir'e veda edecek olan Şahin'e teşkilat adına bir teşekkür plaketi verdi. Beyşehir'de kısa süreli de olsa birlikte çalıştıklarını ifade eden Mercan, "Tayininizin çıkmasına üzüldük. Buradaki gibi Konya'da da başarılı görevler diliyoruz. Bu plaketi arkadaşlarımız, Beyşehir ve İlçe Emniyet Teşkilatı olarak sizlere takdim ediyoruz" diye konuştu.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin de, Beyşehir'de bir aile ortamında çalıştığını belirterek, "Burası da ailelerimizden bir aile oldu. Bir aileden ayrılıyormuşum gibi o duygularla ayrılıyorum. Gerek buradaki arkadaşlarımız olsun, gerekse kurum müdürlerimiz ve halkımız güzel bir ortamda çalıştık. Tabi mecburi bir ayrılık gerçekleşiyor. Bu anlamda, görevimizi yapmamızı kolaylaştıran, rahat görev yapmamızı sağlayan başta siz yakın arkadaşlarımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu tayin olayı teşkilatın kaderinde var. İnşallah yine görüşebiliriz. Hakkınızı helal edin" dedi.

Emniyet lokalinde de meslektaşlarına bir veda konuşması yapan Şahin, kısa süreli de olsa birlikte çalışma fırsatı bulduklarını vurgulayarak, "Tabi böyle yerlerde çalışmanın avantajı, işi bilen arkadaşlarla çalışıyorsunuz. Burada da çok rahat bir şekilde, böyle bir ortamda çalıştık. İş ortamı bakımından ve ilçe olarak benim severek çalıştığım ve çalışmayı arzu ettiğim bir yerdi" diye konuştu.

Şahin, konuşmanın ardından meslektaşlarıyla vedalaşarak, helallik istedi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atama yapılıncaya kadar İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa Mercan vekalet edecek. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Şahin Beyşehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title