Haberler

Emniyet Müdürü Özdemir, Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü kutlamaları kapsamında, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ve emniyet personeli, Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü kutlamaları kapsamında, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ve emniyet personeli, Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Kilis Emniyet Müdürlüğü'ne verilen destekten dolayı Vali Tapsız'a çiçek takdim edildi. İl Emniyet Müdürü Özdemir, Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 169. yıldönümünde yapılacak etkinlikler hakkında Vali Tapsız'a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tapsız, "Toplumumuzun huzur ve güven ortamında yaşamasını sağlayan, Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan emniyet personelimiz, en temel hizmeti yaparak, hizmetlerin en kutsalını yerine getirmektedir" dedi.

Güvenlik ve özgürlükler dengesinin iyi sağlanması gerektiğini belirten Vali Tapsız, "Yasalar çerçevesinde, kamu düzeninin korunması ve halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda başarılı çalışmaların altına imza atan Polis Teşkilatımız, ilimizde de 'Vatandaş Odaklı Kamu Hizmeti' anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.

Vali Tapsız, "Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümünde, Emniyet Teşkilatı'nın da görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Haftası'nı kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımı iletiyorum" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title