Haberler

Emniyet Müdürü Namal Konya'dan Ayrıldı

Güncelleme:

Konya İl Emniyet Müdürlüğünden Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Hüseyin Namal, düzenlenen törenin ardından Konya'ya veda etti.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Namal, düzenlenen törenin ardından Konya'ya veda etti.

Polis Evi'nde düzenlenen törene Konya Valisi Muammer Erol, bazı iş adamları, daire müdürleri ve amirleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Hüseyin Namal, salonda bulunan teşkilat mensuplarından helallik istedi. Namal, "Arabama binip buradan ayrılacağım. Özellikle benim hakkım varsa helal ediyorum. Sizin de hakkınızı helal etmesini istiyorum. Bekleyen misafirlerime de Allahaısmarladık dedikten sonra yoluma devam edeceğim. Arkadaşlarımıza bu zamanki görevlerinde bana vermiş oldukları desteklerden ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Takımlarda insanlar taşın altına elini sokarsa orada başarı sağlanır. Hepiniz bütün görevleri en layıkıyla yaptınız, bütün badireleri rahat bir şekilde atlattık. Hepiniz taşın altına elinizi soktunuz. Ben bu katkılarınızdan dolayı da hepinize teşkilatım adına ve kendi adıma da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Hüseyin Namal, dışarıda kendisini bekleyen tören mangasını selamladıktan sonra Vali Muammer Erol ve kendisini uğurlamaya gelen teşkilat mensuplarıyla vedalaşarak yeni görevine başlamak üzere Konya'dan ayrıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Namal Muammer Erol Denizli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title