Haberler

Emniyet Müdürü Aslan: "Kimse Devletimizin Kudretini Sınamaya Kalkmasın"

Aksaray İl Emniyet Müdürü Aslan, terörle ciddi anlamda mücadele edildiğini belirterek, “Devlet kurumlarımıza bazı şeyler yapılıyor ama devletimizin kudret ve kuvvetini kimse sınamaya kalkmasın.

Aksaray İl Emniyet Müdürü Aslan, terörle ciddi anlamda mücadele edildiğini belirterek, "Devlet kurumlarımıza bazı şeyler yapılıyor ama devletimizin kudret ve kuvvetini kimse sınamaya kalkmasın. Devletimiz her türlü şer örgütü ile baş edebilecek güçtedir" dedi.

Son günlerde artan terör olayları kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde tüm ilçe ve beldelerde geniş güvenlik önlemleri alınırken, Aksaray'da da güvenlik kollukları tedbir aldı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri her alanda gayretli bir çalışma sergilerken, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan terörle mücadelenin tüm Türkiye'de olduğu gibi Aksaray'da da sürdüğünü söyledi. İl Emniyet Müdürü Aslan, terörle ciddi anlamda mücadele edildiğini belirterek, "Türkiye ölçeğinde terörle ciddi anlamda mücadele ediyoruz. Devlet kurumlarımıza bazı şeyler yapılıyor ama devletimizin kudret ve kuvvetini kimse sınamaya kalkmasın. Devletimiz her türlü şer örgütü ile baş edebilecek güçtedir. Bunu da başaracağız Allah'ın izniyle" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Aslan Türkiye Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title