Haberler

Emniyet Müdürlüğünden Siyasete Uzanan Yol

Eski Antalya İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı binasında milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Eski Antalya İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı binasında milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Antalya İl Emniyet Müdürü olarak 3 yıl Antalya'ya hizmet ettiğini dile getiren Dr. Ali Yılmaz, 2012 yılında başka bir göreve atanınca Antalya'da yaşamak ve farklı alanlarda Antalyalı hemşehrilerine hizmet etmek için emekliye ayrıldığını belirtti. Yılmaz, "Antalya turizmin başkentidir. Turizm sektöründe 2 yılı aşkın yöneticilik yaptım. Bu arada demokrasinin en önemli unsurlarından biri olan sivil toplumun öneminin kavranması, kent kültürü ve kentlilik bilincinin geliştirilmesi için arkadaşlarımla birlikte Toplumsal ve Ekonomik Araştırmalar Merkezi'ni (TEAMDER) kurduk. Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler dersleri ile sivil toplumun demokrasiye ve sosyal barışa katkıları konularında konferanslar verdim" dedi.

Kamu, özel sektör ve sivil toplum gibi üç farklı etkinlik alanında çeşitli projeler ürettiğini dile getiren 25. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Ali Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Üç alanda da bulunmuş, çeşitli projeler üretmiş biri olarak, siyaset yolu ile sizlere hizmet için 2015 seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olmaya karar verdim. Niçin Ak Parti? diye soracak olursanız. Bir sivil toplumcu olarak, sivil toplumun gelişmesi, devletle toplum arasında bir sözleşme niteliği taşıması gereken, daha özgürlükçü, daha demokratik yeni bir anayasa için AK Parti. Milletimize en uygun sistemin tartışılarak, demokratik kurum ve kuralların oluşturulması için AK Parti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 yılında başlattığı, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun devam ettireceği başarılı projelerin ve hizmetlerin devamı için AK Parti."

Antalyalılara hizmet için aday olduğunu da sözlerine ekleyen Dr. Ali Yılmaz, "Antalya'ya hizmet benim sevdamdır. Bir Antalya gönüllüsü olarak, hizmete kaldığımız yerde devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. AK Parti Teşkilatı, görev yaptığım dönemde benimle uyum içerisinde çalışmış, hizmetlerime destek vermiş, tanıdığım, bildiğim bir teşkilattır. Siyasette teşkilatların ne kadar önemli olduğunu biliyorum. AK Parti Teşkilatı ile birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olacağımıza inanıyorum. Aday adaylığımın Antalyamıza hayırlı olmasını niyaz ederim" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title