Haberler

Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni -

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesi ile merkeze alınan eski Ordu Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı görevini yeni emniyet müdürü İsmail Dalkılıç'a devir etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesi ile merkeze alınan eski Ordu Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı görevini yeni emniyet müdürü İsmail Dalkılıç'a devir etti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan İsmail Dalkılıç, hizmeti daha ileri götürmek için çalışacaklarını söyledi.

Görevi devraldığı Hakan Kırmacı'ya hizmetlerinden dolayı emniyet camiası adına teşekkür eden Dalkılıç, şöyle konuştu:

"Sayın Kırmacı iki yılı aşkındır devam ettirdiği görevini bugün bana devir etti. Biz de hizmeti daha ileri götürmek için çalışacağız. Ben sayın müdürüme buradaki hizmetleri için tüm Ordu Emniyet Müdürlüğü çalışanları adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevinde ve diğer alabileceği görevlerde kendisine üstün başarılar diliyorum. Ailesi ile sağlıklı, mutlu nice günler temenni ediyorum."

- "Bazen süprizler oluyor"

Dalkılıç, memuriyette özelliklede emniyet teşkilatında tayinlerin sıkça yaşandığını belirterek, "Atandığımız bu görevlerde belirli bir süre yok. Bazen süprizler oluyor. Zamanlı, zamansız ayrılmak durumunda kalabiliyoruz. Bu yıl içinde de ikinci kez kararname çıktı ve bu kararnamede de Ordu Emniyet Müdürü olarak atandım. Hedefimiz ilimize en iyi şekilde hizmet etmek" ifadelerini kullandı.

Merkeze alınan Hakan Kırmacı ise İsmail Dalkılıç'a Ordu Emniyet Müdürlüğü forsunu takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı İsmail Dalkılıç Hakan Kırmacı Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title