Haberler

Emniyet Kapımızda Başlar' Broşürleri Teslim Edildi

Şehitkamil Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında son dönemlerde il genelinde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı ‘Emniyet Kapımızda Başlar’ konu başlıklı, broşürler hazırlandı.

Şehitkamil Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında son dönemlerde il genelinde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı 'Emniyet Kapımızda Başlar' konu başlıklı, broşürler hazırlandı.

Başkan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret eden Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, broşür ve afişleri Başkan Rıdvan Fadıloğlu'ndan teslim aldı. Vatandaşların hırsızlık olaylarına karşı alınacak tedbirlerin yer aldığı 'emniyet kapımızda başlar' konulu broşürde, vatandaşların evlerinde, kapı, pencere güvenliği konularında alabilecekleri tedbirler konusunda bilgiler yer alıyor. Başkan Fadıloğlu, "Emniyet Müdürlüğümüzle değişik dönemlerde, değişik projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Şuanda Emniyet Müdürlüğümüz ile yaptığımız çalışmada 'Emniyet Kapımızda Başlar' sloganıyla başlattığımız kampanyayla vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesine yönelik bir çalışma başlattık. Ben öncelikle Asayiş Şube Müdürlüğü nezdinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüze yürekten teşekkür ediyorum. Bizim Sosyal Tesislerimizin her zaman söylediğimiz gibi yalnızca buraya gelip oturulup gidilen bir yer değil, değişik konularda eğitim verilen bir yer olarak kullanıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla değişik konularda eğitim çalışmaları yapılırken, bu seferde yine Emniyet Müdürlüğümüzle birlikte 'Emniyet Kapımızda Başlar' başlığı adı altında vatandaşlarımızın kendi güvenliğini sağlamak adına nelere dikkat etmesi gerek, bu hususta bilgilendirmeler yapılıyor. Yine aynı zamanda Emniyet Müdürlüğümüzle birlikte bastırılan broşürlerle vatandaşlarımızın bilinçlenmesine katkı sağlanıyor. Bu şekilde vatandaşlarımızın nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgi sahibi olduktan sonra hem emniyetimizin yükünü bir nebze olsun aşağıya çekebilirsek, diğer taraftan da vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak adına bir katkı sağlamış oluyoruz. Ben bu tür çalışmaları hep birlikte devam ettireceğiz. Ben bu vesileyle emniyet camiasına teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şehitkamil Yerel Haberler

title