Haberler

Emniyet, Başakşehir'de Bonzai Çetelerine Operasyon Düzenledi

Güncelleme:

İstanbul Emniyeti, 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonların ardından 3. dalga uyuşturucu operasyonunu Başakşehir'de başlattı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kumkapı ve Karagümrük'teki 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonların ardından 3. dalga uyuşturucu operasyonunu Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde başlattı.

BİN POLİS KATILDI

Bin polisin katıldığı bonzai çetelerine yönelik operasyona havadan helikopter destek verirken Özel Harekat Timleri de katıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başını çektiği operasyona Organize, Terör ve Asayiş Şube ekipleri de katıldı. Çok sayıda adresin eş zamanlı basıldığı adreslerde aramalar yapıldı.

ÜÇÜNCÜ DALGA BAŞLADI

Polis, mahalledeki uyuşturucu satıcıları başta olmak üzere organize suç örgütü üyeleri ve haklarında arama kararı olan kişilerin operasyonda hedef alındığı bildirdi. Polis önceki hafta Cumartesi akşamı Kumkapı'daki torbacıları hedef alırken, geçtiğimiz hafta Cumartesi akşamı da Fatih Karagümrük, Haydar ve Halıcıoğlu mahallelerine baskın yapmış çok sayıda uyuşturucu satıcısı yakalanırken, silahlar ve uyuşturucu maddeler ele geçmişti. Güvercintepe Mahalle'si sakinleri, bonzaiden bir gencin ölmesi üzerine uyuşturucu çetelerine karşı eylem düzenlemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Fatih Karagümrük Başakşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak?
500

Yorumlar (18)

YILMAZ:

vay vay vay yahu valahi bilahi yalan söyliyorsunuz göstermelik baskın vatandaşı kandıriyor polis polisin yanında satiyorlar ses cıkarmiyor şimd göstermelik operasyon emin olunuz şimdi yakaladıkları uyuşturucuyu yarın başka torbacılara verirler bu polisler

7
7
yanıtYanıtla
mahçupyan:

YAZ geldi..izmir de kaynıyor,İzmir ve turistik beldeleri uyuşturucu cenneti oldu,,İzmirde emniyet tatilemi çıktı?

11
1
yanıtYanıtla
dalgacı:

zinanın serbest olduğu yerde bonzai de serbest olmalı...malum ayık kafayla pek zina olmuyo da...

3
9
yanıtYanıtla
emin:

sinekleri değil bataklığı kurutsunlar çok tehlikeliher il,den ölüm habrleri geliyor bonzai denilen illetten

9
0
yanıtYanıtla
fedai:

bonzaiyi piyasaya sürenlere özel idam gelip, meydanlarda sallandırılmalı. batılı olacağız diye köpekleşenler ibret alır birazcık.

8
1
yanıtYanıtla
hamza:

edirne ve tekirdağ da bonzai satışında son 2 yıldır patlama var. ama edirne ve tekirdağ emniyetlerinin daha operasyon yapmaya daha niyetleri yok galiba

6
0
yanıtYanıtla
BASKIN:

bunu turkıyeye sokan satan aracı olan içmesıne yardımcı olan her kım varsa ALLAHIM cezasını en agır sekılde versın .cok buyuk bı tuzak ve omru bıtırıyo mahvedıyo .bu haberlerı gecde olsa izleyınce sevınıyorum her ne kadar gec kalınmıs olsada

5
0
yanıtYanıtla
adım yok:

polis herşeyi bildigi halde göz yumdu kaç senedir sebebi ise milleti rahat rahat uyutmak olanlardan haberlerinin olmamasını saglamak. herkesini kafası güzel oh bakın dünya ne kadar da harika dostum hadi biraz daha iç sen de alsana !!!

2
3
yanıtYanıtla
lalelale2549@web.de:

ee patro hasmetlinin yegeni olunca birazcik göz yummak mecburiyeti dogmus...

yanıt0
yanıt0
Ali Osman:

İnşallah Devletimiz Şu İllet ile Savaşır Galip Gelir

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title