Haberler

    Emenike: Şoföre Hayatımızı Borçluyuz

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emenike saldırı anını tüm detayları ile anlatırken "Şoför ve güvenlik şefine hayatlarımızı borçluyuz." dedi.

    Fenerbahçe'de zor günler geçirmesine karşı her demecinde kulübünü çok sevdiğini dile getiren Emmanuel Emenike, silahlı saldırı sonrası yaşanılan korku dolu anları İngiliz BBC Sport'tan Oluwashina Okeleji'ye anlattı.

    "OLAYI HALA UNUTAMADIM"

    "Olayı hala unutamadım." diyen Emenike, "Bütün arkadaşlarım büyük bir şok yaşadık. Biz zaferimizi kutlamak isterken bu tarz bir olayın başımıza gelmesi bizi üzdü. Güvenlik şefinin şoför vuruldu demesinden sonra otobüsün içi bir anda korkunç bir yer dönüştü. Bu durum karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum ama bir kez daha anladım hayatta hiçbir şeyin garantisi yok." dedi.

    "ŞOFÖRE HAYATIMIZI BORÇLUYUZ"

    Emenike, "Şoför ve güvenlik şefine hayatlarımızı borçluyuz. Bizim için hayatını tehlikeye atan şoförümüzün bir an önce sağlığına geri dönmesini istiyorum. Eğer bizi kurtaran o kahraman insanlar olmasaydı şu an daha trajik bir olay ile karşı karşıya kalabilirdik." ifadelerini kullandı.

    "GEÇMİŞTE BUNA BENZER BİR OLAY YAŞADIM"

    Geçmişte benzer bir olay yaşadığını anlatan Emenike, "Bu olay karşısında geçmişte yaşadığım bir olay aklıma geldi ve annem yaralanmıştı. Bu yüzden oldukça korkmuştum. Bu olayın en kısa zamanda çözüme kavuşması ve adaletin yerini bulmasını umut ediyorum. Ben Fenerbahçe'yi ve buradaki insanları seviyorum. Yaşadığım olaylar beni buradan ayıracak kadar büyük değil. Benim kontratım hala devam ediyor ve Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Geçmiş geçmişte kaldı ve oyunuma konsantre olup daha güçlü bir şekilde ilerlemek istiyorum." diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emmanuel Emenike Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (14)

    fenerli:

    volkanı öldürselerdi keşke

    6
    31
    yanıtYanıtla
    freedom_58:

    az kalsın sarı civcivleri vuracakmış ha, avcıdır avcı.

    3
    13
    yanıtYanıtla
    freedom_58:

    adam saldırgan değil avcıdır belki sarı cücük sanmıştır gördümüde avlıyordur :) hahahah

    2
    13
    yanıtYanıtla
    freedom_58:

    Emre vurulsa üzülmezdim.

    6
    8
    yanıtYanıtla
    NL:

    Bu olay trapzonun basinagelseydi haci diyecekti bu olayi azizyildirim Volkan Emre uclusuyapti deyip turkiyeyi ayaga kaldirirdi

    9
    2
    yanıtYanıtla
    FREEDOM_58:

    yUSUF yUSUF.

    3
    6
    yanıtYanıtla
    CİMBOM:

    EMENİKEDE BOKO KARAM MİLİTANI GİBİ POZ VERMİŞ PEH ULAN TARAFTARINIZ 3 SENE EVVEL BENZİKLİK HAVAYA UÇURUYODU POLİS ARABALARI YAKTILAR ORDA NİYE POZ VERMEDİNİZ 2 YÜZLÜLER

    3
    5
    yanıtYanıtla
    Aziz Yıldırım:

    Ben Aziz Yıldıyım. Buğaya yapılan yoğumları takip ediyoğum bak ona göğe konuşun !

    2
    6
    yanıtYanıtla
    vatantasmobilWeb@haberler.com:

    Sadece ememike söferi düsünebildi helal olsun sana

    7
    1
    yanıtYanıtla
    freedom_58:

    Yerdeki kan izlerini olduğu yere yapıştırdınmı emenikenin çıplak fotosunu tamamdır sanki katliam yapıldı 25 ölü 258 yaralı gibi göstermenin anlamı ne.

    1
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title