Haberler

    Emenike: Kanatta Oynadığım İçin Gol Atamıyorum

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin Nijeryalısı Emmanuel Emenike, kanat bölgesinde oynadığı için gol atamadığını söyledi.

    Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike, Afrika merkezli African Football adlı internet sitesine yaptığı açıklamalarda İsmail Kartal'a mesaj gönderdi, forvet oynamak istediğini belirtti.

    "KANATLARDA OYNADIĞIM İÇİN GOL ATAMIYORUM"

    "Emenike Fenerbahçe'de gol atabilmek için yeni bir rol istiyor" başlığı ile verilen röportajda, Emenike bu sezonki gol sayısının az olmasının sebebinin forvet değil de kanatlarda oynaması olduğunu söyledi. Bu sezon şu ana kadar sadece iki gol atabilen Emenike, "Her oyuncunun kötü olduğu yönler vardır. Fakat yapılabilecek en iyi şey oyuncunun en iyi pozisyonda oynamasını sağlamaktır. Gol atmayı çok istiyorum fakat bence kanatlarda oynarken yeteri kadar yardım edemiyorum" diyerek bu sezon az gol atmasını kanatlarda oynamasına bağladı.

    "FORVET OYNADIĞIMDA NELER YAPABİLECEĞİMİ BİLİYORUM"

    Yanlış pozisyonda oynatıldığını ifade eden Nijeryalı, "Doğruyu söylemek gerekirse baskı hissetmiyorum. Kendi pozisyonumda oynadığımda neler yapabileceğimi biliyorum. Eğer kanatlardan katkı sağlamaya çalışırsam goller atmama imkan yok. İnanmak istiyorum ki herkes benim forvette oynadığımda neler yapabileceğimi biliyordur. İsteğimden ve kapasitemden hiçbir şey kaybetmedim." dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emmanuel Emenike İsmail Kartal Fenerbahçe Afrika Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500

    Yorumlar (9)

    TekinmobilWeb@haberler.com:

    Sike varmi sorusu aklima geldi bunlar kolay kolay yenemezler hakemsiz...,

    0
    4
    yanıtYanıtla
    gerçekler:

    sen nerde oynarsan oyna atamazsız senin yerine bu güne vebo oynasaydı dembaba ile gol yarışındaydı şuan

    3
    1
    yanıtYanıtla
    power turkey:

    uğur boralı harcadılar sevilla maçında harikalar yarattı fatih hoca uğur boralı milli takıma al türkiyenin en güzel kanat oyuncusu fenerbahçe sevilla maçını izleyin görün şampiyonlar ligi

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Volkan kayadibiMobil-IOS:

    Bu sene ez an 15 gol atar rahat olun

    0
    2
    yanıtYanıtla
    D:

    fenerbahçe uğur boralı almalı uğur boralı seviyoruz sevila maçında unutmam fenere gelmiş geçmiş en güzel kanat oyuncuydu tutamıyordular fener uğuru neden sattı fatih hoca aklın varsa uğur boralı milli takıma al

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Kadirhan:

    Sow gibi bi adamı uçta oynatıp gole çok yakın olmak varken seni uçta oynatmak çok sakat emenike gole hasret kalırız valla maazaallah. oynuyorsan kenar oynamıyorsan topla tası tarağı git artık her maçta sana sövmekten yoruldum !

    0
    1
    yanıtYanıtla
    vedat:

    Konuşacağına işini yap. Haftalardır förvet oynadın ne yaptın. Sol açık sana yaradı. Hiç değilse asist yapıyorsun. Seni seviyoruz ama lütfen düzel. Futbolda sevgi çok uzun süreli değil.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    fb.li:

    Bu adamın suyu ısındı satılma zamanı geldi. . . . Ayakları oynamadığı gibi çenesi de açılmaya başladı. . . Ulan sahada resmen yürümeye başladın ayakta durmaya halin yok bir de pabuç gibi dil. . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Murat:

    Yaptığı işi biraz ciddiye alsa çok iyi şeyler yapacak. Ama vurdumduymazlığı tercih ediyor. Artık kendine gelmeli.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title