Haberler

Emlakçılar Odası'ndan, Başkan Gürkan'a Ziyaret

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyesi'nin hizmetleri ve emlak sektöründeki son durum konuşuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, makamında Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette konuşan Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, "Bu yoğunlukta bizlere zaman ayıran başkanımıza teşekkür ediyor, görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Bizim belediyecilikteki yaklaşımımız, katılımcı belediyecilik anlayışımız olmazsa olmazımızdır. Sivil toplum örgütleri, meslek odaları gibi örgütlerin fikirleri bize şehri yönetirken hep yol haritası oluyor. Bu sebeple Malatya Emlak Odası Başkanı ve yönetim kuruluna bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya'daki emlakla ilgili durumlar nedir, şu andaki gidişat hangi yöne doğru? Bunların bir değerlendirmesini yapacağız. Bizler belediye olarak emlak raiçlerinin, vergilerinin ve daha birçok parametrelerin daha iyi olması noktasında neler yapabiliriz, onların istişarelerini yapacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title