Haberler

Emirdağ'da Dilenci Operasyonu

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi zabıta amirliği ekipleri, ilçe merkezinde değişik noktalarda dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenledi.

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi zabıta amirliği ekipleri, ilçe merkezinde değişik noktalarda dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenledi.

Özellikle çarşının en yoğun olduğu salı ve cuma günlerini seçerek başka ilçelerden Emirdağ'a gelen dilencilerin cadde ve sokaklarda dilenmesine karşı artan şikayetler üzerine, Emirdağ Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri operasyon düzenledi. Cadde, sokak ve market önlerini dolaşan ekipler, önceki haftalarda da işlem yaptıkları dilencileri topladı. Zabıta amirliği ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda çocuklarıyla ilçe dışından geldikleri tespit edilen aileler hakkında yasal işlem yapılanlar uyarıldıktan sonra zabıta ekipleri tarafından otogara götürülerek ilçelerine gönderildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Emirdağ Belediyesi Zabıta Amiri Oğuz Altıntaş, "Emirdağ Belediyesi Zabıta Amirliği olarak, dilencilere karşı rutin operasyonlarımızı her hafta yapıyoruz, bundan sonra da operasyonlarımızı yapmaya devam edeceğiz. İlçemiz halkının manevi duygularını sömüren bu insanlara müsaade etmeyeceğiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu tür denetimlerimiz ve toplamalarımız devam edecek" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title