Haberler

Emirdağ'da Çocuklara Sağlıklı Günler Ağız ve Diş Sağlığı Hakkında Konferansı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Belediyesi ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi işbirliğiyle Emirdağ Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Sağlıklı Günler Ağız ve Diş Sağlığı Konferansı" gerçekleşti.

Emirdağ'da yarıyıl tatili ve karne hediyesi kapsamında çocuklara ağız ve diş sağlığı hakkında konferans verildi. Gerçekleşen konferansa, Acıbadem Hastanesi Diş Doktoru Samet Özcan, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, her yaştan çocuklar ve velileri katıldı. Dr. Özcan'ın verdiği konferansta, öğrencilere ağız ve diş sağlığıyla ilgili önemli bilgiler verildi. Doktor Özcan, ağız ve diş sağlığının önemine vurgu yaparken, aynı zamanda insan vücudunda belirecek diğer hastalıkları da tetiklediğine dikkat çekti. Konferans sonrasında öğrencilere ağız ve diş sağlığı hakkında tarama yapılırken, başkan Kargın'ın katılımıyla öğrenci ve velilere diş macunu hediye edildi. Öğrencilerin karne hediyesi atölyesiyle hoş vakitler geçirdiklerini belirten veliler, belediye tarafından düzenlenen etkinlikler ve hediyelerden dolayı programdan memnun ayrıldılar. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Emirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title