Haberler

Emir Sultan'da Ramazan Bereketi

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç'in de katıldığı iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Emir Sultan gibi bir mekanda binlerce vatandaşla aynı sofrada oruç açmanın ayrı bir huzur kaynağı olduğunu söyledi. 'İslam dininin sosyal yönünün güzel bir fotoğrafı' olarak nitelediği iftar sofrasında yeni insanlarla tanıştıklarını ve sohbet ettiklerini kaydeden Bakan Müezzinoğlu, "Masada karşı karşıya oturduklarımızla ilk karşılaşıyoruz fakat aynı sofrayı paylaşabiliyoruz. Ramazan'ın bu tür rahmeti anlamlı ve değerli" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, Ramazan ayının girmesiyle birlikte Bursalılarla değişik mekanlarda buluşmaya devam ettiklerini söyledi. Ramazan'ın ilk günü Fomara'daki aşevinde yaklaşık 4 bin kişiyle iftar açtıklarını, ikinci gün de Gürsu'nun Kazıklı Köyü'nde belde sakinleriyle aynı sofrayı paylaştıklarını hatırlatan Başkan Altepe, "Her akşam Ramazan'ın güzellikleri Bursamızın her köşesine yansıyor. Bu akşam da sayın bakanımızın da katılımıyla Emir Sultan'dayız. Halkımızla birlikte iftarımızı yaptık. İnşallah bu güzellikleri yaşamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Recep Altepe Emir Sultan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title