Haberler

Emir Sarıgül'ün Hayri İnönü'ye Küfür Ettiği Görüntüler

Güncelleme:

Emir Sarıgül'ün Hayri İnönü'ye küfür ettiği görüntüler. Şişli Belediye Meclisi'nin toplandığı sırada Emir Sarıgül'ün Hayri İnönü'ye küfür ettiğine dair bir video internete düştü.

Emir Sarıgül'ün Hayri İnönü'ye küfür ettiği görüntüler. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül arasındaki gerginlikle ilgili internete düşen görüntüler büyük tartışma yarattı.

SARIGÜL'DEN İNÖNÜ'YE KÜFÜR

Videoda belediye meclisindeki yerine oturan Hayri İnönü'ye sonradan salona gelip yandaki sıraya oturan Emir Sarıgül'ün küfür ettiği öne sürülüyor.

HAYRİ İNÖNÜ: HER AY BANA KÜFÜR EDİYOR

Hayri İnönü, Emir Sarıgül'ün kendisine küfür ettiği iddia edilen video görüntüsüyle ilgili şunları söyledi: "O videoyu duydum daha bakmadım. Ama doğru, bana her ay belediye meclis toplantısında küfrediyor. İki-üç kere oldu böyle... Aldırmıyorum. Basit kişilerin basitliği olarak gördüğüm için aldırmıyorum. İnsanın terbiyesine şey yapamıyorsunuz ki!"

TEHDİT ETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Önceki tartışmalar sonrasında da Hayri İnönü Emir Sarıgül'ün kendisine küfür ettiğini, eski başkan Mustafa Sarıgül'ün ise tehdit ettiğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Mustafa Sarıgül Hayri İnönü Şişli Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title