Haberler

Emir Berke Zincidi, Karnesini Milyonlarla Paylaştı

Güncelleme:

Karneleri alan öğrenciler, yarıyıl tatiline bugün başladı. Karne heyecanı yaşayanlar arasında küçük oyuncu Emir Berke Zincidi ve ünlü isimlerin çocukları da var.

Milyonlarca öğrencinin iple çekti yarı yıl tatili bugün başlıyor. Karne heyecanı yaşayanlar arasında ünlü isimlerin çocukları da var. Emir Berke Zincidi, Açelya Akkoyun ve Emine Ün başta olmak üzere pek çok ünlü 'karne günü' fotoğraflarını Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı.

İşte sosyal medyadan paylaşılan o fotoğraflar;

DEMET AKALIN

Canım Esmacığım... Allah bize daha güzel günlerini göstersin. Nasıl gurur duyuyorum doğduğun günden beri cici annen olduğum için. Anneciğini, dayımı, yengemi , ailemizi gururlandırdığın için binlerce teşekkür. Kızım sana aferim! Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi Okul 1. yeğenim...

EMİR BERKE ZİNCİDİ

"Tüm arkadaşlarıma şimdiden iyi tatiller."

AÇELYA AKKOYUN

"Günaydın. Canımın içi bugün karnesini alıyor. Öğretmelerimize , çocuklarımıza ve velilerimize çok keyifli, huzur dolu ve sevgi dolu, ara tatil diliyorum."

EMİNE ÜN

"Benim canım kızım ve tüm öğrenciler bugün karne alıyor.Zaman ne çabuk geçiyor inanamıyorum daha dün gibiydi... 1.dönem başladığında daha çok var demiştik meğer çok azmış şimdi farkettik. Gelecekleri için çok çalışmaları gereken zamandalar ama artık dinlenme zamanı,bol bol gezin eğlenin oyun oynayın 2.döneme enerji toplayın, çünkü bunu hakettiniz...Tüm öğrencilere ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum..."

PINAR ALTUĞ ATACAN

"Karnemizi alırız ve tatil başlar."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emir Berke Zincidi Açelya Akkoyun Instagram Emine Ün Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

esra:

tebrikler, ama o kadar parayı veripte çocuğuma teşekkür yada takdir belgesi vermeyen okulu basarım valla :)

19
1
yanıtYanıtla
yusuf abi:

birde fakir fukaranın çocuklarını haber yaparsanız günaha girmeseniz

18
1
yanıtYanıtla
Okan:

Şımarığın teki

15
2
yanıtYanıtla
deniz:

yorumları okuduktan sonra şu kanıya vardım bu velet idam edilmeli

12
1
yanıtYanıtla
FESATTTAN ÇATLAYANLARA:

Seviyesiz yorumcular olduktan sonra çocuğa bile yazmadıklarını bırakmazlar. Halbuki kendileri karaktersizler, kanı bozuklar.

yanıt1
yanıt1
nefretMobil-ANDROID:

nefretlik bir cocuksun evlat diye sevilmkcek bir tip

9
3
yanıtYanıtla
Rocky:

Küçücük çocuğu bile kıskananlar var gerçekten çok ezik toplum olduk.

7
5
yanıtYanıtla
111:

O bir çocuk; Hiçbir zaman sevimsiz ve itici olamaz. Ama büyüyünce nasıl biri olur, onu da zaman gösterir. Tüm çocuklara iyi tatiller .

3
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınasdfasdf:

Şu emir berke zincirli midir nedir nefret ediyorum o çocuktan. Bir insan küçükken dahi bu kadar itici olabilir mi ya. Hayır hiç bir şey öğrenmiyordur ki okuldan, uğradığı bile yoktur kesin okula. Ana babalar para derdine düşmüş. Çocukları üzerinden para kazınamaya çalışıyorlar ama çocuğun psikolojisi, hayatı mahvoluyor. Haberleri yok. Yazık

7
3
yanıtYanıtla
kiralikcesetMobil-ANDROID:

çok itici çocuk

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title