Haberler

Emine Ün İlk Kez Şarkıcı Olarak İlk Kez 'Gülben'de

Güncelleme:

"Gülben"e konuk olan Emine Ün, hayatındaki gelişmeleri aktarırken yeni single çalışmasının da müjdesini verdi.

"Gülben"e konuk olan Emine Ün, hayatındaki gelişmeleri aktarırken yeni single çalışmasının da müjdesini verdi. Ün, oyunculuktaki başarısını 'Nazar' adlı single ile sahnelere taşıma kararı aldığını söyledi.

TOLGA KARATAŞ'TAN, EŞİ EMİNE ÜN'E DESTEK!

Program için röportaj veren Tolga Karataş, oldukça samimi itiraflarda bulundu. Eşini çok sevdiğini ifade eden Karataş, ardından şu sözleri ekledi: "Aşk her zaman var, sevgim çok büyük, Emine mükemmel bir eş. Müzik için çok emek verdi ve tüm bu süreçte hep yanında oldum ve hep destek olacağım" dedi.

"BABAM ÇOK SERTTİ!"

Oyunculuğu çok severek, hatta aşkla yaptığını ifade eden Emine Ün, şarkıcılığı da içten içe hep istediğini söyledi. Ancak, ikisini aynı anda yürütemeyeceğini bildiğinden, seçim yapıp şarkıcılığı tercih etti. Çiçeği burnunda şarkıcı, ailesinin ve eşinin her zaman destek olduklarını aktardı. Güzel oyuncu, sadece yeni başladığı yıllarda, babasının çok sert olduğunu paylaştı.

CANLI YAYINDA LATİF DOĞAN SÜRPRİZİ!

Sabahın ilk saatlerinde "Her Şey Dahil" programına konuk olan Latif Doğan da, eşi Emine Hanım ile Gülben Ergen'in stüdyosuna sürpriz ziyaret yaptı. Latif Doğan, Gülben Ergen'i kırmayıp bir şarkı da söyledi.

ERHAN YAZICIOĞLU'DAN STÜDYO KONUĞUNA SÜRPRİZ TELEFFON!

Sürprizlerle dolu 'Gülben' programı son sürpriz'de ünlü oyuncu ve sunucu Erhan Yazıcıoğlu'dan geldi. Programa konuk olan Şan eğitmeni, vokal koçu, söz yazarı ve aranjör Emre Yücelen, Yazıcıoğlu'nun akrabası çıktı. Yazıcıoğlu, akrabasına destek olmak için telefon açıp bu akrabalıklarını seyirciyle paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erhan Yazıcıoğlu Tolga Karataş Latif Doğan Emine Ün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title