Haberler

Emine Ülker Tarhan Özel Hayatını Anlattı: Bizimki İlk Görüşte Aşk

Güncelleme:

Anadolu Partisi'ni kuran Emine Ülker Tarhan, özel hayatından siyasi yaşamına kadar her şeyi anlattı. Tarhan, eşiyle ilk görüşte aşık olduklarını söyledi.

Anadolu Partisi'ni kuran Emine Ülker Tarhan, özel hayatını ilk kez anlattı.

İşte Posta Gazetesi'nden Neslihan Yavuzcan'a konuşan Tarhan'ın samimi sohbeti:

BİZİMKİSİ İLK GÖRÜŞTE AŞK

Eşimle üniversitede tanıştık. Gelenektir; eskiler yenilere kitaplarını verirdi. Umur da bana poşet dolusu Roma hukuku başlangıç kitapları vermişti. Hepsini saklıyorum.

Bizimki ilk görüşte aşktı. Çok erken ve hızlı karar verdik. Evlendiğimde okulun 3. yılındaydım. Ben son sınıftayken bebeğimiz Tuğçe doğdu.

BEBEĞİMİ DURUŞMAYA GÖTÜRDÜM

Bir keresinde duruşmam var ve bebeğimi bırakacak kimsem yok. Kızımı duruşma salonuna götürdüm, kimse görmesin diye bir köşede bıraktım.

TAMİRAT, YEMEK, DİKİŞ, NAKIŞ BİLİRİM

Her yemeği pişiririm. Şimdi 'mantı aç' deseniz gayet rahat yaparım. Evdekileri asla yemeksiz bırakmam, hazır yemekten hoşlanmam. Yaz tatillerinde annem kurs verir gibi elektrik, tamir işleri, yemek, dikiş, nakış, dantel, örgü öğretirdi bize.

MUTLU EVLİLİĞİNİN SIRRI

İnsanları olduğu gibi kabul edip değiştirmeye çalışmamak. Çocukları birlikte büyüttük ama mesela Umur ev konusunda çok acemidir. Gece 01.00'de dönerdim keşiften, kucağında bebekle kapıyı açar ''Hoşgeldin, ne yiyeceğiz bu gece?' diye sorardı. Bunu o kadar masum yapardı ki kızamazdınız. Makarna bile haşlayamıyor, ne yapacaksınız. Ama marangozluk, musluk tamiri çok güzel yapar.

QUEEN'İ SEVİYORUM

Kitap kurduyum. Ev kitap almıyor. Ayrıca müzik tutkunuyum. Neşet Ertaş, Zülfü Livaneli temiz hava gibi gelir. Nilüfer, Candan Erçetin, Queen... Çay, kitap ve yağmuru seyretmek. Evimi, çocuklarımın sevdiği yemekleri yapmayı ve kedimle oynamayı da severim.

MODA İLE ALAKAM YOK

Moda ile alakam yok. Süveter, gömlek, ceket giyerim. Takı sevmem. Alışverişe zamanım olmuyor. 29 yaşındaki kızım yapıyor.

ANKARA SİMİDİNE DAYANAMAM

Ankara simidine dayanamam. Geçmişte basketbol, hentbol oynamıştım, basket sahası gördüğümde gençlerle oynarım. Yürümeyi de seviyorum

MUHALEFET GEZİ'DEN DERS ALMADI

Siyaset, hayat demek. Hayatı güzelleştirmek istiyorum. Kadınlar ikinci sınıf görülmesin, yaşlılar çalıştırılmasın. Gezi'de toplumsal muhalefetin gücünü gördük. Siyasal muhalefetin bundan ders alması lazımdı, alınamadı. Bence bu kara lekedir.

BARAJ SORUNUMUZ YOK

Seçime katılma hakkını kazandık. Para meselesini imece usulu aramızda hallediyoruz. Baraj sorunumuz yok. (Kaynak: Posta)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emine Ülker Tarhan Neslihan Yavuzcan Anadolu Partisi Posta Gazetesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

TC.NedimmobilWeb@haberler.com:

Oy oranı en fazla yüzde 0,001 diye tahmin ediyorum ,oy veren herhalde sadece kendi oyu olacaktır.

9
10
yanıtYanıtla
SerhatmobilWeb@haberler.com:

Bu salak bit kopekleri Kim beyenirki bu t.c. ciller ancak Kendilerini begenir.

3
14
yanıtYanıtla
mustafa:

masini aliyordun parti senin neyine kurt dusmani sana hic bir sey kazandirmaz

3
13
yanıtYanıtla
ASLAN:

AKP YE KATIL GİTSİN

8
8
yanıtYanıtla
Yunus ÇevikMobil-ANDROID:

Başarılı olacağına inanıyorum. Yolun açık olsun.

11
3
yanıtYanıtla
eski altıokçu:

biz de partinize ilk görüşte aşık olduk emine ablacığım. . .

8
5
yanıtYanıtla
şoparMobil-ANDROID:

hayalimdeki kadın tipi...

10
1
yanıtYanıtla
AhmetMobil-IOS:

Hadi bakalım yol olsun,anadoluda bi söz var,yürüde ense traşını görelim,

4
4
yanıtYanıtla
DüriyemMobil-ANDROID:

tek ortak yanımız çay.

6
2
yanıtYanıtla
asutay12:

BEKLENTİLERİN ÇOK ALTINDA KALACAKSIN

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title