Haberler

Emine Hanım'a Yeni Yıl Hediyesi

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Bebekli mahallesinde ikamet eden ve doğuştan engelli olan Emine Hanım Güçlü'ye akülü sandalye hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek akülü sandalyeyi Emine Hanım'a veren Başkan Tosun, 2017 yılında daha güzel ve sağlıklı bir yıl diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşarak ilçede akülü sandalye dağıtmaya devam ediyor. Kula'da ikamet eden dört engelli vatandaşa daha akülü sandalye geldi. Yeni yıl öncesi ilk güzel haber Bebekli mahallesinden Emine Hanım Güçlü'ye gitti. Cuma namazını Bebekli mahallesinde eda eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, vatandaşlarla bir süre hasbihal ettikten sonra Emine Hanım Güçlü'ye akülü sandalyesini hediye etti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un ziyaretlerinde Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun, Mehmet Kavas ve MASKİ Kula Şefi Adem Zobudoğuş eşlik etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte ilçede altyapıdan üstyapıya, kültürel projelerden sosyal yardımlara kadar birçok projeye imza attıklarını söyleyerek, "Bebekli mahallemizde doğuştan engelli olan Emine Hanım Güçlü'ye akülü sandalyesini hediye ettik. İnşallah, bu yeni yılın arifesinde kendisine verdiğimiz akülü sandalye ile hayatında bir değişiklik yapmış oluruz. Hayırlısı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title