Haberler

Emine Beder Hanımları Lezzetli Sohbete Davet Etti

Güncelleme:

Bolu'da nostaljik lezzetlerinden en güzel örneklerin sunulacağı yarışmanın jüri üyeliğini yapacak Emine Beder konferansta da yemek yapmanın püf noktalarını Bolulu hanımlara anlatacağını belirtti.

Damak zevkine düşkün olanların gönlünde taht kuran ünlü isim Emine Beder, 2014 Bolu yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan 1.Ulusal Yemek yarışması ve Aşçılık Şampiyonasında jüri üyeliği yapacak sonrasında ise Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde saat 16.00'da yemek yazarı sunucu Elif Korkmazel ile birlikte Bolulu hanımlarla buluşacak ve şık ve özenli sofraların püf noktalarını paylaşacak. Emine Beder, "Bolulu hanımları konferansımıza davet ediyorum" dedi.

Geçmişten günümüze köklü bir mutfak kültürüne sahip olan Bolu'da nostaljik lezzetlerinden en güzel örneklerin sunulacağı yarışmanın jüri üyeliğini yapacak Emine Beder konferansta da yemek yapmanın püf noktalarını Bolulu hanımlara anlatacağını belirterek; "Bolu deyince akla Türkiye'nin lezzet diyarı akla geliyor. Bolu'ya bir çok kez geldim. Bolu yeryüzünün cennet köşelerinden bir yer. Bolu yaşanılacak bir yer.Eski aşçılar Bolu'dan çıkmıştır. Aşçılarda usta çırak ilişkisi varken Mengen Aşçılık Yüksek Okulundan artık diplomalı aşçılar çıkıyor. Dünyada en güzel mutfak Türk mutfağıdır birçok ülkeyi dolaştım. Tartışılmaz en güzel lezzetler bizdedir. Fransız mutfağının lezzetli olduğu söyleniyor. Ama Türk mutfağının üzerinde doğru beslenme ve lezzet bakımından başka dünyada mutfak yoktur. Bolu aşçılık anlamında Türkiye'de öncelik yapmıştır.14 Mart 2014'de Necip Fazıl Kültür Merkezi'ne Bolulu hanımları davet ediyorum yemek yazarı Elif Korkmazel ile birlikte Bolulu hanımlarla lezzetli bir sohbet gerçekleştireceğiz"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Elif Korkmazel Emine Beder Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title