Haberler

Emincan Sitesi Emin Ellerde

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu site sakinleriyle buluşarak içerisinde Aile Sağlığı Merkezi'nin de olacağı, fitness aletleri, çok amaçlı iki saha gibi birçok materyalin bulunacağı sitede yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

Beylikdüzü Emincan Sitesi, Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarıyla birçok alana kavuşuyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Aile Sağlığı Merkezi, çocuk oyun grubu, fitness aletleri, aydınlatma, yeşillendirme, sulama tesisatı, çok amaçlı iki adet sahanın yapımının başladığı 30 bin metrekare park alanına sahip sitede yapımı devam eden çalışmaları site sakinleriyle buluşarak anlattı, talepleri dinleyerek soruları yanıtladı. Öncelikle site yönetimine bir proje sunduklarını ve son kararı vererek çalışmalara başladıklarını belirten İmamoğlu, "Bizim de Sağlık İşleri Müdürlüğü'müzle birlikte çalışacak olan Aile Sağlığı Merkezi bu bölgede gerekliydi ve en kısa zamanda hizmete başlaması için çalışıyoruz" dedi.

"Sürekli Takibinizi İstiyoruz"

Çocukların daha iyi ortamlarda yaşaması için çalışmalar yapıldığından söz eden İmamoğlu, "Bu belediye sizin belediyeniz. Biz sosyal demokrat anlayışla görev verdiğiniz bir kişiyiz ve benim yol arkadaşlarım var. Bu yolculukta her anımızı sizinle paylaşacağız ki hatamız olursa bizi uyarın, öneriniz olursa kolay ulaştırın, bizi destekleyin diye. O bakımdan şeffaflığı hiçbir anımızda bırakmayacağız. Sizlerle beraber çok güzel bir Beylikdüzü oluşturacağız. Biz Beylikdüzü'ndeki bu şeffaf ortamda sürekli takibinizi istiyoruz. Sürekli bilgi alışverişi olsun istiyoruz" diye konuştu. Sitede yaşayan çocuklar İmamoğlu'na yapılan çalışmalar için teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title