Haberler

EMİN ŞİRKETLER GRUBU MARKALARI MÜSİAD FUARI'NDA

ilandır
Güncelleme:

Emin Şirketler Grubu, MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na; Emin İnşaat, Emin Enerji ve Eminevim Organizasyon olarak iştirak etti. Fuarda, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi Emin Şirketler Grubu'nun marka ve konut projelerine yoğun ilgi gösterdi.

Emin Şirketler Grubu, MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na; Emin İnşaat, Emin Enerji ve Eminevim Organizasyon olarak iştirak etti. Fuarda, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi Emin Şirketler Grubu'nun marka ve konut projelerine yoğun ilgi gösterdi.

Emin Şirketler Grubu, CNR Expo Center'da bu yıl 26 – 30 Kasım tarihlerinde arasında 15'incisi düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na; Emin İnşaat, Emin Enerji ve Eminevim Organizasyonolarak iştirak etti. Fuarda, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi Emin Şirketler Grubu'nun marka ve konut projelerine yoğun ilgi gösterdi. Bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası MÜSİAD Fuarı'na 100'ün üzerinde ülkeden ortalama 7 bin yabancı ve binlerce Türk iş adamı, hem kendi markalarını tanıtma hem de uluslar arası pazarda işbirliği olanakları yakaladı.

Emin Şirketler Grubu da, fuara Emin İnşaat, Emin Enerji ve Eminevim Organizasyon olarak katılarak hem iştiraklerini hemde iştiraklerinin marka ve ürünlerini uluslararası pazara tanıtma olanağı yakaladı. Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar ve Emin İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Murat Çiftçi, fuar süresince standlarını ziyaret eden misafirlerine marka ve projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Emin Şirketler Grubu Uluslararası Pazarda

Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar,dünya ekonomisinin kalbi olarak değerlendirilen MÜSİAD Fuarı'nda uluslararası pazar koşullarında, marka ve projelerini tanıtmaktan gurur duyduklarını söyledi. Markalarını, fuarda Türk işadamlarının yanı sıra 100 ayrı ülkeden gelen binlerce yatırımcıya tanıtma olanağı bulduklarını dile getiren Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar, başarılı işlerin dışında ilkleri de gerçekleştirmenin, gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Özellikle konut sektöründe, Eminevim sistemiyle, bugüne kadar binlerce kişiyi evsahibi yaptıklarını vurgulayan Çonkar, kendilerinin inşa ettiği Ahenk İstanbul ve 5yüz60 Kurtköy konut projelerinde, ulaşılabilir rakamlarla faizsiz ve vade farksız ödeme seçeneği ile insanları evsahibi yapmayı sürdürdüklerini kaydetti.

Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar, fuarda grup iştiraki olan ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren markalarının yanı sıra, konut projeleri Ahenk İstanbul ve 5yüz60 Kurtköy projelerini yabancı yatırımcılara anlattıklarını ve ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüklerini söyledi. Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar, Eminevim tarafından inşa edilen 3. Konut projesinin Sakarya-Kocaeli'de konumlanan "Eminevim Nefes" projesi olduğunu ve lansman öncesi, ilk kez fuarda yabancı yatırımcılara tanıtıldığını vurguladı.

İstanbul Kurtköy Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title