Haberler

Emin Adımlarla Yürüyoruz

Güncelleme:

Kocaeli Birlikspor kulüp başkanı Fahrettin Kandemir Eyüpspor galibiyetinin arından, açıklamalarda bulundu.

Ligde ard arda kazandığı puanlarla üçüncü sıraya yerleşen Kocaeli Birlikspor'da yüzler gülüyor. Eyüpspor galibiyeti sonrası Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir, maçı izleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir," Kazanmak güzel bir duygu.Lige kötü başladığımız zamanlarda da takımımızın iyi bir takım olduğunu hep söylemiştik. Geçen hafta İnegölspor maçında galip gelememiş olsakta iyi sinyaller almıştık. Eyüpspor puan durumunda bizim üzerimizdeydi. Ligde zirveye oynamak için Eyüpspor'u mutlak yenmemiz gerektiğini biliyorduk.

Eyüpspor ligin güçlü takımlarından, genç bir kadroya sahip bir ekip. Maçın genelinde üstün oynayan takım bizdik. Gollerimizde ard arda geldi. Biz farklı bir galibiyet beklerken maalesef oyun dengesi bir anda değişti. Yendiğimiz için mutluyuz ama bu takımın bu kadar kolay gol yemesi bizleri düşündürüyor. Teknik ekibimizin bu konuda da gerekli önlemleri alacağına inanıyorum. Bu hafta Tarsus deplasmanına da galibiyet için gidiyoruz. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu takım bir üst lige çıkmak için kuruldu. Bu takıma destek veren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eyüpspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title