Haberler

Emet'te "Haydi Çocuklar Namaza Projesi"

Projenin bu yıl 16 Haziran 27 Temmuz'da gerçekleştirileceği belirtildi.

Emet Müftülüğü tarafından "Haydi Çocuklar Namaza Projesi"nin bu yıl 16 Haziran-27 Temmuz'da gerçekleştirileceği bildirildi.

İlçe Müftüsü İsmail Temur, yaptığı açıklamada, kampanyanın ilkini geçen yıl düzenlediklerini anımsattı.

Çocukları bu amaçla camiye alıştırmak istediklerini belirten Temur, şunları kaydetti:

"Projenin içeriğinde 40 gün 5 vakit namazını camide kılan çocuklarımıza, dönem sonunda çeşitli hediyeler vereceğiz. 2012 yılındaki kampanyamıza katılan 700 çocuğa çeşitli hediyeler verdik. Camileri, çocuklarla buluşturduk, cemaatle kaynaştırdık. Yaz tatilinde kampanyaya katılan katılmayan tüm çocukların camide buluşması ile camilerimiz çiçek açtı. Kampanyamızı çeşitli vesilelerle duyup ilgi gösteren pek çok kişi müftülüğümüze rehberlik etti ve daha çok çocuğumuzu camilerimizle buluşmasını sağladık. Bu yılda 5 vakit namazını camide kılıp, yaz okuluna katılan çocuklarımıza altın hediye edeceğiz. Her birisi bizim için altından daha kıymetli olan yavrularımıza altın hediye ederek, altınında değerini yükseltmeyi hedefledik. Bu konuda bize her türlü desteği veren bütün gönül dostlarımıza da şükranlarımı sunuyorum."

Temur, hediyelerin çocukların alacağı puanlara göre belirleneceğini de duyurdu. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Temur Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title