Haberler

    Emenike'ye Sürpriz Talip!

    Fenerbahçe Kulübü, Nijeryalı yıldızı devre arasında kesinlikle satmayı ve elde edilecek gelirle de yeni transfer yapmayı planlıyor.

    Fenerbahçe Kulübü, Nijeryalı yıldızı devre arasında kesinlikle satmayı ve elde edilecek gelirle de yeni transfer yapmayı planlıyor. Emenike için şu ana kadar sadece Çin'den alıcı çıktığı, artık sarı-lacivertli formayı giyme ihtimali kalmayan tecrübeli oyuncunun çok sıcak bakmasa da Uzakdoğu'nun yolunu tutacağı öğrenildi.



    Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Emmanuel Emenike, Çin yolcusu... Nijeryalı futbolcunun hedefi takımda kalmak olsa da Teknik Direktör Advocaat'ın raporu doğrultusunda futbolcuya af çıkmasının mümkün olmadığı ifade edildi.



    Yönetim kesin olarak Emenike'yi gönderecek ve bu ayrılıktan elde edilecek gelir yeni transferlerde kullanılacak. Nijeryalı futbolcu için beklenen resmi teklifin Çin'den geldiği ve yönetimin konuyu değerlendirmeye aldığı belirlendi.



    Milliyet Gazetesinin haberine göre ilk etapta Çin'e gitmeye sıcak bakmayan Emenike'nin, artık takıma dönme ihtimali kalmadığı için bu teklifi kabul etmekten başka çaresi yok gibi gözüküyor.



    Aksi taktirde 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nijeryalı futbolcu sezon sonuna kadar futboldan uzak kalacak.



    WİEL DE GİDİYOR



    Takımda kalmak istediği yönünde açıklamalar yapan Van der Wiel için de artık kapılar kapandı. Advocaat aynı Emenike'de olduğu gibi Hollandalı oyuncuyu da takımda görmek istemiyor. Van der Wiel'i isteyen Arap kulüpleriyle görüşmelerin sürdüğü, yönetimin iki futbolcunun ayrılığından ciddi bonservis geliri beklediği kaydedildi.



    TRANSFER TAARRUZU



    Öte yandan sarı-lacivertli takımda devre arası transfer taarruzu yaşanacak. Şartların uygun olması durumunda dört transferin bile yapılabileceği ifade edildi.



    Orta sahaya düşünülen takviyenin yanı sıra Emmanuel Emenike ve Van Der Wiel'in yerine de birer isim alınacak. Ayrıca yine hücuma yönelik kanatlarda oynayabilen bir oyuncunun da transferi planlanıyor.



    İLK HEDEF EMENİ DEĞİL



    Spartak Moskova'ya kiralanması gündeme gelen Emmanuel Emenike konusunda somut adımlar bir türlü atılamadı. Emenike'nin menajeri Erdem Konyar'ın Moskova'da Rus kulübüyle yaptığı görüşmede maaşın fazla bulunması transferin bitmesine engel olmuştu.



    Şu anda da Spartak Moskova kulübünün forvet hattında farklı arayışları olduğu öğrenildi. Rusya Premier Lig'de ilk yarıyı lider bitiren Moskova ekibinin ciddi bir yatırım hedeflediği aktarıldı.



    İtalya'da arayışları olan Spartak Moskova'nın 15 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı bildirildi. Hatta ilk hedefin de Inter'den Stevan Jovetic olduğu kaydedildi. Ayrıca Milan'dan Luiz Adriano ve Torino'dan Adem Ljajic'in de listede yer aldığı aktarıldı. Emenike konusunda ise Spartak Moskova'nın kiralık formülüne sıcak baktığı, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için başka bir forvet aradığı vurgulandı.



    Emmanuel Emenike, 10 lig mücadelesinde Fenerbahçe'ye 6 golde katkı sundu. Emenike, 3 gol 3 asistle oynadı. Tecrübeli oyuncu Avrupa Kupaları'nda ise 4 gole imzasını koydu.



    Emmanuel Emenike, sezon başından beri istenen noktaya gelemedi. Son olarak disiplinsiz hareketleri de sabırları taşırdı. Nijeryalı oyuncuyla kesinlikle yola devam edilmeyecek.




    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Emmanuel Emenike Spartak Moskova Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title