Haberler

    Colin Kazım'ı Yollayan Coritiba, Fenerbahçe'den Emenike'yi İstiyor

    Güncelleme:

    Brezilya basını, Colin Kazım'ı gönderen Coritiba'nın bu boşluğu Emenike ile doldurmak istediğini iddia etti. Coritiba, Emenike için kiralık teklif yapmaya hazırlanıyor.

    Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın kadro dışı bırakıp Antalya kampına da dahil etmediği Emmanuel Emenike'ye sürpriz bir talip çıktı.

    COLİN KAZIM'IN YERİNE EMENİKE

    Fotomaç'ın haberine göre Colin Kazım'ı 2 gün önce 295 bin Euro'ya Corinthians'a gönderen Coritiba'nın bu boşluğu Nijeryalı futbolcu ile doldurmak istediği bildirildi. Brezilya basınında yer alan haberlerde, Coritiba'nın birkaç gün içinde sarı-lacivertli takımın kapısını çaıp şartları görüşeceği iddia edildi.

    KİRALIK OLARAK İSTEYECEKLER

    Haberlerin detaylarında Fenerbahçe ile Coritiba'nın ikili ilişkilerine vurgu yapılırken, Emenike için sunulacak teklifin kiralama şeklinde olacağı bilgisi paylaşıldı. Fenerbahçe ile yapılacak pazarlıklara göre Kazım'dan gelen paranın bir kısmının bu transferde kullanılabileceğinin de altı çizildi.

    ALEX DE ORAYA GİTMİŞTİ

    Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza da sarı-lacivertli takımla yolları ayırmasının ardından Coritiba'nın yolunu tutmuş, eski ekibinde bir süre forma giydikten sonra futbolu burada bırakmıştı.

    WİEL İÇİN DE TEKLİF BEKLİYOR

    Fenerbahçe, Emenike ile birlikte kadro dışı bırakılan diğer bir isim Van Der Wiel için de gelecek teklifleri bekliyor. Hollandalı oyuncudan istediği verimi alamayan sarı-lacivertliler tecrübeli sağ beki ya kiralık olarak göndermek ya da takasta kullanmak istiyor. Wiel konusunu bir an önce çözmek isteyen yönetim, yapılacak transferlere böyle kaynak bulmak amacında.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Emmanuel Emenike Colin Kazım Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title