Haberler

    Emenike'nin Abisi Sert Konuştu: Fener Taraftarı Nankör ve Saygısız!

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de bu sezon formsuzluğuyla gündem olan Emenike'nin abisi Ebuka sert konuştu.

    Fenerbahçe'de bu sezon formsuzluğuyla gündem olan ve kaçırdığı gollerle sarı-lacivertli taraftarlara saç baş yolduran Emenike'nin abisi Ebuka sert konuştu.

    "GİTMESİNE İZİN VERİLMELİ"

    Milliyet'in haberine göre, Ebuka, "Fenerbahçe taraftarı nankör ve saygısız. Emenike'nin yaşadığı gol sorununda Fenerbahçe taraftarının payı var. Emenike, kulüp ve taraftarlar için elinden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyor ama taraftarın tek yaptığı ise hakaret etmek. Gerçek şu ki; Emenike mutlu değil. Gol attığında bile taraftarlar, onu takdir etmiyor. Fenerbahçe'nin evinde oynadığı maçlarda teknik direktör tarafından hedef adam haline getirildi. Bir oyuncu taraftarlar tarafından saygı görmüyorsa, istenilmiyordur, takımdan gitmesine izin verilmeli." dedi.

    "KARŞILIĞI HAKARET OLDU"

    Sert sözlerine devam eden Ebuka, "Her maçta aynı şeyleri yaşamak onu fazlasıyla üzdü. Gol atmasına rağmen aynı şeyleri yaşadı. Her hafta takımı için iyi bir oyuncuyu olmaya çalıştı ve elinden geleni yaptı. Ancak karşılığı hakaret oldu. Bu davranışlar nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalabilir" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Milliyet Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (34)

    ADAM HAKLI:

    ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ FENER TARAFTARI KADAR NANKÖR TARAFTAR MI VAR ÖRNEK Mİ İSTİYORSUNUZ ALEXİN HEYKELİNİ DİKTİNİZ SONRA ARKASINA TENEKE BAĞLAYIP KOVDUNUZ

    24
    4
    yanıtYanıtla
    garipmobilWeb@haberler.com:

    Brakin gitsin ne olcak şikebahce degilmisiniz tezil herifler

    14
    6
    yanıtYanıtla
    aziz:

    konuşma garip cinconlu bu ülkeye şikeyi gs getirdi

    8
    10
    yanıtYanıtla
    Mmmm barboMobil-IOS:

    Ulan it fenerin verdigi parayla karnınızı doldurdunuz

    15
    3
    yanıtYanıtla
    Mehmet TiryakiMobil-IOS:

    Fenerbahçe taraftarı kim neyi hakettiyse onu verir. Galatasaray'ın defans oyuncusu cheadcou ile aynı gol sayısındasın. Her maç 11 çıkıyorsun. Ben gelsem senden daha çok atarım

    15
    2
    yanıtYanıtla
    Beyin:

    Bu adamı normalde 5 dkka tutmazlar takımda ama alındıgı paraya gönderilmeye çalışılıyo oyüzden oynatmak zorunda kalıyorlar

    14
    0
    yanıtYanıtla
    utkuMobil-ANDROID:

    aldiginiz para haram olsun....emenike bi defol git artik...aziz yildirim ve emre sizde defolun gidin..

    13
    0
    yanıtYanıtla
    T.COŞKUN:

    BU ADAMIN PARASI VERİLİYOR MU?VERİLİYOR. AVRUPA''YA GÖRE FAZLA ALIYOR MU?ALIYOR. BİR FENERLİ OLARAK HİÇ YALAKALIK YAPMAM, CİN CON MAÇI DAHİL YUHALARIM. . BU NE REZİLLİK YA. . KOMBİNEYE PARA YETİŞTİRECEĞİZ DİYE ANAMIZ AĞLIYOR. . FENERİN FORMASI BİLE CİN CONU YENER. . DEF OLUP GİT. . TÜRKİYE''YE GELİRKEN K. . ÇINA GİYECEK DONUN YOKTU. .

    10
    3
    yanıtYanıtla
    FBMobil-IOS:

    Defol git kör Akhisar a iki metreden tavana dik topu sonra konus

    10
    3
    yanıtYanıtla
    SarilacivertMobil-IOS:

    Hemen git kör

    7
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title