Haberler

Emenike, Kadro Dışı Kalmış

Güncelleme:

Fenerbahçe'de son iki maçta oynamayan Emenike'nin sakat olduğu açıklanmıştı ancak Nijeryalı futbolcunun sağlık sorununun olmadığı ve idari bir kararla kadro dışı kaldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda son iki haftaya dikkat kesilmişken, Emmanuel Emenike neden kadroda yok sorusu daha çok sorulmaya başlandı. Yetkililer, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışıyor dese de Nijeryalı oyuncunun oynamasına engel bir sorunun bulunmadığı öğrenildi.

İDARİ KARARLA KADRO DIŞI KALMIŞ

Emenike'nin maç kadrosuna bile alınmamasının nedeninin idari bir karar olduğu bildirildi. Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli golcünün sezon sonunda satılması için çalışma başlatmış, futbolcunun menajeri Erdem Konyar'la koordineli biçimde bazı menajerlere de satış için yetki vermişti.

SEZONU BİTİRDİ

Emmanuel Emenike şu ana kadar oynadığı lig maçlarında sadece 4 gol atabildi. Zaman zaman takım arkadaşlarıyla, bazen de tribünlerle performansı ve saha içerisindeki davranışları nedeniyle maç içerisinde sorunlar yaşadı. Tecrübeli futbolcunun sezon sonuna kadar hiçbir maçta forma giymesi beklenmiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emmanuel Emenike Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Anti fb:

Gs gel kıral olursun

2
1
yanıtYanıtla
baks bani:

emenike dofol artık

2
0
yanıtYanıtla
GercekMobil-IOS:

Bu adam gitsin artık

2
0
yanıtYanıtla
yazar:

olaca oyudu bunu fener hep yapiyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title