Haberler

Emenike: İstenmiyorsam Giderim

Güncelleme:

Fenerbahçe'de son dönemlerde en çok konuşulan isim Emmanuel Emenike... Nijeryalı yıldız, bu sezon bir türlü bekleneni veremiyor ve taraftarın tepkisini çekiyor. Formsuzluğu ve sorunları ile sürekli gündeme gelen Emenike'nin neden böyle olduğunu araştırdık. Yakınlarının anlatımı ile Emmanuel Emenike krizinin perde arkası çarpıcı bilgiler içeriyor. İşte yakınlarının anlatımıyla Fenerbahçe'nin Afrikalısı'nın yaşadıkları...

1- KONTÖR PARASI UĞRUNA OYNADI!

Hürriyet'in haberine göre; Emenike yoksul bir aileden geliyor. Neredeyse eğitim yaşamı olmamış. Karabük'ten 100 bin dolar alırken, bu paranın büyük bölümü menajerine gidiyordu. Kendi deyimiyle ailesi ile konuşacağı kontör parasına oynuyordu. Fenerbahçe'de ilk kez büyük paralarla tanıştı.

2- IRKÇILIKLA YÜZ YÜZE...

Fenerbahçe'den zorunlu ayrılığının ardından Rusya'nın yolunu tuttu ve çok ciddi bir ırkçılık olayı ile karşılaştı. Hatta bir defasında gittiği kafeyi siyahi olduğu için terk etmesi istendi. Moskova günlerini bir sitede yer alan apartman dairesinden neredeyse hiç çıkmadan geçirdi.

3- ÇOK BÜYÜK BİR KARMAŞA YAŞADI

Türkiye'ye geldiğinde yine o önceki inanılmaz ilgi ile karşılandı. Kahraman olduğunu yeniden hissetti. Ancak zaman içinde kendine yönelen tepkilere şu yanıtı verdi; "Ben bu insanların kahramanı mıyım, yoksa istemedikleri bir adam mıyım? Ne düşüneceğimi bilemiyorum."

4- TEKRARDAN İÇİNE KAPANDI

Emenike tepkiler artınca tıpkı Rusya'da olduğu gibi yine evine kapandı. Dışarı ne zaman çıksa birilerinin tepkisiyle karşılaştı. Kendini evine kapattı. Kimse ile konuşmuyor ve bir şey paylaşmıyor. Oyundan alınınca bile soyunma odasında tamamen içine kapanıyor ve küsüyor.

5- İÇİNİ KARTAL VE ÇETİNKAYA'YA AÇTI

Son zamanlarda tepkiler artınca Emenike, İsmail Kartal'a gidip, "Burada istenmiyorsam gitmek istiyorum" dedi. Son derece duygusal bir konuşma yaptı. Ancak Kartal ve Hasan Çetinkaya kendisi ile uzun uzun konuşarak ikna etti. İkili, bu kötü günlerin sona ereceğini belirtti.

6- 'BANA ORANLA ÇOK YAVAŞLAR...'

Nijeryalı, takımın sistemini de takım arkadaşlarını da eleştirdi. Kötü performansının nedeni olarak takımın kendi futboluna göre çok ağır oynaması olduğunu söyledi. Hücuma çok yavaş çıkıldığını belirtti. Emenike'ye göre kendisi formsuz değil oyun sistemi tarzıyla uyumsuz.

KOCAMAN'LA KARŞILIKLI AĞLAMIŞ

3 Temmuz döneminde Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalan Emenike'nin o dönem kendi isteği ile ayrıldığı yönünde haberler çıkmıştı. Oysa durum çok farklıydı. Ekonomik krizdeki Fenerbahçe, Nijeryalı'yı elden çıkartmak zorunda kalmıştı. İşte o gün kulüpte Emenike'nin hüngür hüngür ağlayarak Aykut Kocaman'a, "Hoca beni bırakma" dediği de o gün orada olanlar tarafından anlatılıyor. Kocaman da o gün gözyaşı dökenlerden biriydi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emmanuel Emenike İsmail Kartal Fenerbahçe Çetinkaya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (16)

yzb:

Emre, Volkan, Selçuk takımı babalarının çiftliği yaptılar. . . FB. ye sabotaj yapsan bu kadar beceremezsin. . . . Emreden şüphe eder oldum. . . Zaten Fatih terim vb. lerin has evladı, parelelin maşası. . . Hakan şükür familyası olduğu için insanın aklına her şey geliyor. . . Emre, Volkan, selçuk, topuz, serdal, vebo, meireles gitmeden takım düzelmez. . . . .

2
7
yanıtYanıtla
bio:

Ne zaman sırtlandılar biz niye göremedik sende mi parelelcisin ağrına mı gitti. . . . .

yanıt0
yanıt1
bio:

Ne zaman sırtlandılar biz niye göremedik sende mi parelelcisin ağrına mı gitti. . . . .

yanıt0
yanıt1
Adınız Yazın.:

cincon talip olsana talip olsana. şikeciyi transfer etsenene etseneee

2
6
yanıtYanıtla
xyz:

Bu adamın FB. ye gelişi bile hata aslında FB. ye pivot santrofor lazım hakan şükür tipinde takım içinde ağlıyor. . . Bu adam arkası dönük oynayamaz, santrofor dediğin dar alan futbolcusudur. . . Buna hızlı olduğu için geniş alan lazım o da ancak kanat oyuncusu olması gerekir ama tam kanat oyuncusu da değil, olması için kanatlardan getirip orta kesmesi lazım bu durumda onu da yapamıyor, orta göbeğe koysan hiç oynayamaz. . . Kapanan takımlara karşı iş yapamaz. . . . Bu paralara fb. ye pivot bir santrofor alınabilir. . . . Bakalım görelim. . . Bunun kafa golünü gören var mı?. . . Sorsan santroforum der. . .

5
3
yanıtYanıtla
hasan tuuufaaaaanMobil-ANDROID:

gitsende bizde kurtulsak. nasil olur ?

3
5
yanıtYanıtla
zafer erınc:

Çok duygusal ağlıycam şimdi

2
4
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

gidiyorsan git çok da

2
4
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Maçları İzliyen herkes Futboldan anlıyacak diye bir kural yok ama Seyreden herkesde Sahada kimin Canını dişine kattığını, kimin istekli arzulu olduğunu çok iyi görüyor. Bunun içinde futbol bilmesine gerek yok. Mesela ; Sabri, Okan, İbrahim üzülmez, Bülent Korkmaz vs. Bu kişilerin Futbol teknigi nerdeyse hiç yok ama Sahada Canlarını ortaya koyarak oynadıkları için başarılı ve kendi taraftarları tarafından seviliyorlar. Sen sahada yürüyerek top oynarsan bu dediklerine kimse inanmaz senide eleştirir elbette.

4
2
yanıtYanıtla
DADAŞ:

ne işe yarıyor gönderin gitsin

1
4
yanıtYanıtla
bio:

Ne zaman sırtlandılar biz niye göremedik sende mi parelelcisin ağrına mı gitti. . . . .

0
1
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title