Haberler

Emenike, İngiltere'ye Gidiyor

Güncelleme:

Takım arkadaşlarına Fenerbahçe'den ayrılacağını söyleyen Emmanuel Emenike, Londra'dan ev kiraladı ve tercihini İngiltere'den yana kullanacak.

Londra'dan ev bile kiraladı

Takım arkadaşlarına sezon sonunda takımdan ayrılacağını söylediği iddia edilen Nijeryalı forvet Emmanuel Emenike'nin Londra'dan ev kiraladığı ve tercihinin İngiltere olduğu bildirildi

Beğen
Tweet
Paylaş

Fenerbahçe tribünleriyle sıkıntı yaşayan son haftalarda ise takıma önemli katkılar yapmaya başlayan Emmanuel Emenike'nin arkadaşlarına sezon sonunda sarı-lacivertli takımdan ayrılacağını söyledi.

TEK SIKINTI BONSERVİS BEDELİ

Takvim'in haberine göre; İngiltere'nin başkenti Londra'da ev kiraladığı iddia edilen ve yine Londra takımlarından biriyle anlaştığı belirtilen Emenike'nin tek sıkıntısı Fenerbahçe'nin isteyeceği bonservis ücretinin olduğu ifade ediliyor. Emmanuel Emenike'yi önceki sezon 13 milyon Euro karşılığında Rus ekibi Spartak Moskova takımından transfer eden Sarı-Lacivertli yönetimin en az 10 milyon Euro isteyeceği iddia ediliyor. Emenike ile birçok takımın temas halinde olduğu olduğu ancak Nijeryalı futbolcunun tercihinin İngiltere ve özellikle de başkent Londra olacağı önceden beri yazılıp çiziliyordu. Emenike son haftalarda Fenerbahçe taraftarıyla olan ileşitişimi iyi bir seviyeye getirse de, önceden yaşanan olaylardan hem kendisi hem de menajeri ciddi rahatsızlık duymuş menajerinden Fenerbahçe taraftarını eleştiren sözler gelmişti.

BAŞKAN YILDIRIM NASIL BİR TAVIR ALACAK!

Emenike'den Fenerbahçe yönetimine transfer talebi gelmesi durumunda nasıl bir tavır alınacağı da merak konusu. Geçtiimiz haftalarda basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı düzenleyen Başkan Aziz Yıldırım, "Emenike'yi kazanmak istiyoruz. Onu 13 milyon Euro'ya satın almıştık. 10 milyona satsak o paraya aynı kalitede bir oyuncuyu bulamayız. Fenerbançe taraftarı da tribünlerden tepki göstermemeli. Ona destek olmalı" açıklamasınaı yapmıştı. Ancak Emenike transfer için ısrarcı olursa Başkan Aziz Yıldırım'ın daha fazla olmayacağı da ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emmanuel Emenike Fenerbahçe Londra Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

vurucu timMobil-IOS:

YEDIGI EKMEGE HURMET ETMEYEN SURUNMEGE MAHKUMDUR

1
2
yanıtYanıtla
baks bani:

senin gibi forbetin ben. . . . .

2
1
yanıtYanıtla
Fikri acur Mobil-IOS:

Karabük birinci lige çıkınca tekrar gelirsin Amman git bileti,n benden

2
0
yanıtYanıtla
bio:

FB. Nedense büyük futbolcuları alıyor ama oynatmayı beceremiyor, galiba yönetim zaafı var. . Pahalıya aldığı futbolcuyu gönderirken son yıllarda hep zarar ediyor. Pahalı futbolcu hurdalığı oldu desek yeri var. . Sadece Emenike olsa gülsuyu krasic, yobo, kesimal, topuz, stoch, vb. dolu hangi birini yazalım. Selçuk, emre, kadlec, bekir, yaz babam bitmez. . . .

2
0
yanıtYanıtla
ZEKİCİKMobil-ANDROID:

DEFOL.KİBİR ABİDESİ.

1
1
yanıtYanıtla
urfali:

geri gelecan yere ne bu sikinti anlamadim git ama geri donme

1
1
yanıtYanıtla
mehmet şalva:

GİT KARDEŞİM AMA ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIMLARA GİTME. BÜYÜK FORMA SANA AĞIR GELİYOR. TAŞIYAMIYORSUN

1
1
yanıtYanıtla
efe can:

is yapar orda fizik gücü var

2
0
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

GÜLE GÜLE GİT ;ELBETTE GİTMEK EN DOĞAL HAKKIN DIR AMA BUNUN BEDELİ OLMAMALI MI ?

1
0
yanıtYanıtla
şaban:

DEFOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title