Haberler

    Emenike'den Şaka Gibi İstatistik!

    UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Krasnodar'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın ilk 11 tercihi herkesi şaşırttı.

    UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Krasnodar'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın ilk 11 tercihi herkesi şaşırttı...



    Hollandalı hoca bundan kısa bir süre önce "Bu takımda yeri yok" dediği ve kadro dışı bıraktığı Emmanuel Emenike'yi Rusya deplasmanında 11'de oynattı. Devre arasında gelen tüm teklifleri reddettiği için takımda kalan ve yönetim tarafından mecburen affedilen Nijeryalı yıldız böylece 2 aylık aradan sonra forma giydi.



    Emenike son olarak 15 Aralık 2016'da Ziraat Türkiye Kupası'nda yapılan Amed Sportif Faaliyetler maçında oynamıştı. Krasnodar önünde 72 dakika sahada kalan yıldız futbolcu hiç şut atamadı ve orta yapamadı. Emenike ayrıca 13 kez top kaybederek saç baş yoldurdu.



    FENERBAHÇE'NİN İLK ŞUTU 67. DAKİKADA



    UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Rus ekibi Krasnodar'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, maçın genelinde ve özellikle ilk yarıda son derece etkisiz bir futbol ortaya koydu.



    ETKİSİZ FUTBOL



    Maçın başında yediği şok golle geriye düşen Sarı- Lacivertliler bu gole reaksiyon gösteremedi.



    Fenerbahçe'nin maçın ilk yarısında ne kaleye atılan şutu ne de korneri vardı. F.Bahçe, karşılaşmadaüki ilk kornerini 62. dakikada kullanırken ilk şutu 67. dakikada Moussa Sow'dan geldi. Bu şut da oldukça cılızdı. F.Bahçe maçta sadece 2 şut çekti.



    Kaynak: Takvim

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Emmanuel Emenike Fenerbahçe Krasnodar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title