Haberler

Emenike: 10 Milyon Euro Etmem

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetiminin satmaya çalıştığı Emmanuel Emenike, kulübün istediği rakamlara gitmesinin zor olduğunu söyledi.

Fenerbahçe taraftarıyla yıldızı barışmayan ve sarı-lacivertli yönetimin sezon sonunda satmak istediği Emmanuel Emenike, kulübün istediği rakamlara gitmesinin zor olduğunu vurguladı.

PİYASA DEĞERİ DÜŞTÜ

Milliyet'in haberine göre; bu sezonki performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Emmanuel Emenike, Fenerbahçe ile yollarını büyük ölçüde ayıracak. Beşiktaş derbisi sonrası hem tribünlerle, hem de camia ile arasındaki bağları tamamen koparan ve bir daha kendini toparlayamayan Nijeryalı oyuncunun piyasa değeri de bir hayli düştü.

"BANA KİMSE 10 MİLYON EURO VERMEZ"

Spartak Moskova'dan 13 milyon euro bedelle transfer edilen Emenike için sarı-lacivertli yönetim 10 milyon euroluk bir bonservis ücreti düşünse de şu ana kadar bu parayı veren bir kulüp çıkmadı. Geleceğini yakın arkadaşları ile değerlendiren Emenike'nin de "Yönetim beni satmayı düşünüyor ama bana kimse 10 milyon euro vermez. Benim oynamam, yeniden kendimi ispatlamam gerekiyor. Bunun için kiralık olarak bile başka takıma gidebilirim." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

YÖNETİM ZARAR ETMEMENİN PEŞİNDE

Fenerbahçe Yönetimi ise yeni sezonda takımda tutmak istemediği Nijeryalı oyuncudan minimum zarar etmenin hesaplarını yapıyor. Daha önce gelen teklifleri geri çeviren sarı-lacivertli kulüp 10 milyon eurodan aşağıya futbolcusunu satmaya yanaşmıyordu. Ancak şartların değişmesi üzerine bu rakamın aşağıya çekilebileceği belirtildi.

İNGİLTERE YALAN OLDU

Hayali bir Premier Lig takımında oynamak olan Nijeryalı futbolcu, şu an için bu hedefinden oldukça uzaklaştı. Zaman zaman adı İngiliz ekipleri ile anılsa da Emenike'nin gelecek sezonki rotası büyük olasılıkla Arap yarımadası gibi duruyor. Özellikle Dubai'den gelen ciddi teklifler olduğu ifade edildi. Ancak bu tekliflerin beklentilerin oldukça altında kaldığı öğrenildi. Daha önce bu kulüplerden gelen tekliflere sıcak bakmayan Nijeryalı futbolcunun bu sezonki form düşüklüğünün ardından en azından bir yıl kiralık gitmeye sıcak bakabileceği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emmanuel Emenike Fenerbahçe Milliyet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (21)

AlperMobil-IOS:

Emenike'yi alana Azize bedava gel vatandaş gel batan fenerin malları bunlar geeeellllll vatandaş gellllll eeee di hadi

6
14
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Sakin Emenike selcuk Emre caner volkani falan satmayin.Ne olur Aziz etme eyleme..Yoksa Gs nasil sampiyon olacak...Ts nin defans oyuncusu medjani bile bu emenike den fazla gol atiyor..Sakin Emenike yi satmayin..Gs hele 5.yildizida taksin o zamana kadar bu kadroyu bozmayin...

17
2
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

SEN 1 MILYON BILE ETMESINN

12
0
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Bunu Tuccar Sami ye verin bakin nasil satiyor o satamasa Tuccar Kamil Cinconlar satar hemde iyi paraya

2
5
yanıtYanıtla
realite:

ne onu yaa. . . beş para etmez. . . 2. krasiç hayırlı olsun. . . krasiç gibi ayak ayak üstüne atar parasını da çatır çatır alır. . . fb bence ilk iş olarak selçuğun sözleşmesini 2 yıl daha sağlama almalı. . ne olur olmaz, mazallah kapıverirler. . . . .

7
0
yanıtYanıtla
freedom_58:

5 kuruş etmez.

6
0
yanıtYanıtla
KARTAL153:

DEFOLSUN GİTSİN TERBİYESİZ. KİM İSTERKİ GAVUR PARASI İLE 5 PARA ETMEZ.

4
2
yanıtYanıtla
teo:

azize kim demistiki geriye getir bunu diye

4
0
yanıtYanıtla
Adam gibi..! Mobil-IOS:

Biride selcugun sozlesmesini garantilemeli demis :)) bence zirvedeyken biraksinn haha

4
0
yanıtYanıtla
elaziglimobilWeb@haberler.com:

Bu para etmezdi zaten

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title