Haberler

Emel Yıldırım 'Dayak Terapisi' Görüyor!

Güncelleme:

19 yıllık evliliğini Erdal Acar'ın kendisine dayak atmasıyla bitiren Emel Yıldırım depresyona girdi. Modacı, Metin Hara'nın terapi derslerine ve kampına katılıyor.

Sosyetik iş adamı Erdal Acar'la yaptığı evliliği ısrarla yürüten Emel Yıldırım, sonunda pes etmişti. Eşinin ihanetlerine yıllarca göz yuman güzel modacı, Acar'ın kendisine dayak atmasını ise affetmedi. Gördüğü şiddetin ertesinde soluğu mahkemede alan Emel Yıldırım, 19 yıllık eşinden tek celsede boşandı.

2 HAFTA ÖNCE BAŞLADI

Bir süredir ailesinin yanına gidip İzmir'de kalan Yıldırım, ağır bir depresyona girdi. Yaşadığı sıkıntılı dönemi tek başına atlatamayan güzel modacı, çareyi "modern zamanın dervişi" olarak anılan Metin Hara'nın terapilerinde buldu. Emel Yıldırım, aynı zamanda fizyoterapist ve enerji tıbbı uzmanı Metin Hara'nın verdiği seminerlere 2 hafta önce katılmaya başladı.

ABANT'TA YENİLENECEK

Hara'nın seminerlerine katılanlardan oluşan 'İnsana Güven' grubunun da üyesi olan Yıldırım, 13 Kasım'da grup üyeleriyle birlikte Bolu Abant'ın yolunu tutacak. Metin Hara'nın burada düzenlediği '5. Yoga&Dans ve Farkındalık Festivali'ne katılacak olan güzel modacı, 16 Kasım'a kadar burada yapılacak terapilerle yaşadığı sıkıntılı süreci atlatmaya çalışacak.

EVLİLİĞİ ŞİDDET BİTİRDİ

Emel Yıldırım, kendisine şiddet uygulayan 19 yıllık eşi Erdal Acar'ı affetmedi. Güzel modacı, tek kuruş tazminat almadan Acar'ı boşadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Emel Yıldırım Metin Hara Erdal Acar İzmir Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

yılmaz kaya / almanya:

MADDİ EVLİLİKLERİN çoğunda olur böyle şeyler. . parası için evlenitorsan bence sorun yok. . baştan kabul etmişsin demektir.

10
17
yanıtYanıtla
dhdsdhf:

19 yılda yükünü yüklemiştir kadın. Tazminata gerek yoktur zaten. . .

10
9
yanıtYanıtla
MacoErkek:

haketmistir. cenelerini kuvvetli sanan kadinlar erkegin gucunu ogrenmeyi arzuluyor. Cevabinida buluncada krizlere giriyor. Ya deneme ya da sus.

0
11
yanıtYanıtla
Pb.mobilWeb@haberler.com:

Bu evlilik simdiye kadar kadinin sayesinde bu kadar yurudu. Yazik verdigi emeklere. Basinda olmasi beklenen durum bu kadar yil sonunda gerceklesti.degmezmis. Yipranan yine kadin oldu. Daha onceden yol verecekti. Hic degilse ruh sagligi bozulmazdi.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title