Haberler

Emel Sayın Bursa'da Gönülleri Fethetti

Güncelleme:

'53. Uluslararası Bursa Festivali'nde konser veren Türk Sanat Müziği'nin usta sesi Emel Sayın, uzun süreden sonra ilk kez, Bursa'da verdiği konserinde, en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en uzun soluklu organizasyonu olan '53. Uluslararası Bursa Festivali'ne usta sanatçı Emel Sayın damgasını vurdu. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konserde, Sayın, en sevilen şarkılarını Bursalı hayranları için seslendirdi.

Samimiyetiyle gönülleri fetheden usta sanatçı, Bursa'da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Son 3 aydır hiçbir yerde sahneye çıkmadım. Hatta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki 3 konserimi de iptal etmiştik. Ancak benim için çok özel bir şehir olan Bursa'ya söz verdiğim için buraya gelmeyi çok istedim. İyi ki de geldim, burada yeniden doğdum, sahnelere çıkabilecek çok enerjim oldu, Bursalılar sayesinde. Bursa'yı çok seviyorum" diye konuştu.
İki bölümde gerçekleştirilen konserinde iki ayrı kıyafetle sevenlerini selamlayan güzel sanatçı, eski filmleriyle ilgili anekdotlar anlatarak hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Bursa'da usta sanatçı Zeki Müren'in şarkılarına da repertuarında yer veren Emel Sayın, konserini bir filminin müziği olan 'Mavi Boncuk' şarkısıyla noktaladı. Dinleyicilerinin Ramazan ayını da kutlayan Sayın, Bursa'da sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez ile BKSTV Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik, usta sanatçı Emel Sayın'a teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emel Sayın Türkiye Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title