Haberler

Emel Müftüoğlu; "BENİ Nasıl Gömdüklerini Biliyorum!"

Güncelleme:

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Emel Müftüoğlu, Yasemin Şefik'in Best FM'de ki programına konuk oldu.


Uzun yıllardır albüm çalışması yapmayan Müftüoğlu best of albümüyle sevenleriyle buluştu.

Geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu röportajında Cumhurbaşkanı ile ilgili yaptığı yorumlarıyla gündemde ve sosyal medyada çok konuşulmuştu. O röportaj ile ilgili ilk kez bir açıklamada bulunan sanatçı;"Kızım Çağrı'nın aklına çok inanırım. O röportajdan sonra dedi ki; Anne sen bu röportajı canlı yayında yapsaydın böyle anlaşılmazdı. Tabii ki, kesilip kırpılıp, cümleleri istediğin gibi yönlendirmen çok kolay. O gün tartıştığımız konu sosyal medya ne kadar kötü kullanılıyordu. Çocukken bir yere kaçıp uzaktan bağırırdık ya hani yakalanmayacağını bilirsin. Sosyal medyada öyle istediğin gibi salla gitsin. Birbirimizi delirttik. Demokrasiden bahseden bütün o democrat görüşlü arkadaşlarımız, burunlarından kıl aldırmıyorlar. Falanca davete gitmiş, ayrıca düşüncesi de o olabilir. Herkesin birbirine çok medeni ve saygılı olması gerektiğini düşünüyorum."dedi.

BİR TEK ŞEYE TAKILDIM!

Yasemin Şefik'in "Röportajdan sonra senin için siyasete atılacak dediler" doğru mu? sorusu üzerine Emel Müftüoğlu;

"Hiç ben twitter kullanmıyorum. Benim için yazılanların haberleri geliyor. Beni nasıl gömdüklerini biliyorum.Bir tek şeye takıldım. "Albümü çıktı reklamını yapıyor" lafını duyduğum anda her şeyi iptal ettim. Röportajlarıi, televizyon programlarını, sahnelerimi iptal ettim. Bu kadar yıl tanıyın beni. Reklam peşinde olsam bunu çok iyi bilirim." diyerek kırgınlığını dile getirdi.

SEZEN AKSUBİRİMİZE ULAŞAN HEPİMİZE ULAŞIR!

"Ben Emel'le arkadaş olursam Sezen Aksu'ya ulaşırım" gibi bir olay yaşadın mı?" sorusuna "Bilmiyorum. Böyle biri var mıdır yok mudur. Bu zincir mevcut ama birimize ulaşan hepimize ulaşıyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emel Müftüoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title