Haberler

Emektar Akademisyenlere Plaketli Teşekkür

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, okul bünyesinde 10 yıl ve üzeri görev yapan akademisyenlere, Hizmet Anı Plaketi verdi.

2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi'ni 24 Şubat Pazartesi günü açan Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nda, Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan öğretim görevlilerine, yeni döneme ilişkin paylaşımlarda bulunan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, "Yeni bir döneme yeni bir heyecanla başladık. Bize emanet edilen bin 186 öğrencimizi, hem mesleki yeterlilik noktasında, hem de topluma faydalı bir birey olarak yetiştirme noktasında önemli bir sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğumuzu, daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönem de, layığıyla yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz. Ben bütün mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek hocamızın da, yeni döneme ilişkin başarı dileklerini sizinle paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

Yüksekokulda görev yapan tüm öğretim görevlilerinin, yeni döneme ilişkin talep ve beklentilerini dile getirdiği toplantıda, okulun emektar akademisyenlerine de plaket takdim edildi. Okul bünyesinde 10 yıl ve üzeri görev yapan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Özlem Göksel Berkdemir ve Öğr. Gör. Metin Taşkın ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Danışmanı Öğr. Gör. Gülten Vatansever Balcıoğlu'na 'Hizmet Anı Plaketleri'ni takdim eden Ercan Buluş, "Okulumuza ve okulumuzda eğitim gören binlerce öğrencimize ayrı ayrı büyük emekler verdiniz. Bu plaketi, değerli emeğinizin manevi bir yansıması olarak size takdim ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da aynı özveri ve başarı dileklerimi sunuyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title