Haberler

Emeklinin Katiline 21 Yıl 8 Ay Hapis Cezası

BURSA'da 57 yaşındaki Necati Gülle, kendisi gibi emekli olan 56 yaşındaki Bünyamin Kaplıca'yı, boşandığı eşiyle ilişkisi bulunduğu iddiasıyla geçen Kasım ayında tabancayla öldürmekten, ilk duruşmada 21 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

BURSA'da 57 yaşındaki Necati Gülle, kendisi gibi emekli olan 56 yaşındaki Bünyamin Kaplıca'yı, boşandığı eşiyle ilişkisi bulunduğu iddiasıyla geçen Kasım ayında tabancayla öldürmekten, ilk duruşmada 21 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Merkez Yıldırım İlçesi Maltepe Mahallesi Yetişkin Sokak'ta geçen kasım ayında, Necati Gülle, 3 çocuk 2 torun sahili Bünyamin Kaplıca'yı boşandığı eşi Ayşe Özcan'la ilişkisi olduğu iddiasıyla 6 el ateş ederek yaraladı. Ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kaplıca, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Bünyamin Kaplıca'nın sürekli gittiği kahve ve olay yeri yakınındaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucu katil zanlısının Necati Gülle olduğu belirlendi. Gülle, Mollafenari Mahallesi'ndeki bir akrabasının evinde gözaltına alındı. Suç aleti tabanca ise gösterdiği dere kenarında bulundu. Gülle, cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle dava açılan sanık Necati Gülle'nin yargılanmasına dün başlandı. Savunmasında Bünyamin Kaplıca'yı boşandığı eşiyle ilişki yaşadığı için öldürdüğünü öne süren Necati Gülle, eşinin telefonunda bir kişiyle uygunsuz görüntülerini gördüğünü söyledi. Necati Gülle, "Bu konuda araştırma yapıp, savcılığa suç duyurusunda bulundum. Daha sonra bu kişinin Bünyamin Kaplıca olduğunu öğrendim. Kahvenin önünden geçerken Bünyamin'in yanına gittim. Ama yanında başkaları vardı. Dışarıda yürürken Bünyamin'in geldiğini gördüm. Yürümeye başladık ve kendisine görüntülerden bahsettim. Bana, 'Bunları enişten bilir. Eşini bırak başkası faydalansın' dedi. Gitmek üzere iken silahımı çıkartıp ateş ettim. Ardından da oradan uzaklaştım" dedi.

Öldürülen Bünyamin Kaplıca'nın oğlu Muhammet Kaplıca, babası ile sanığın eşinin arasında hiçbir şey olmadığını bildirerek, şikayetçi olduğunu söyledi.

Sanığın boşandığı eşi Ayşe Özcan ise, "Öldürülen Bünyamin Kaplıca ile aramızda hiçbir şey yoktu. Eşimden de ayrıldım. Böyle bir olay söz yaşanmadı" diye konuştu.

İLK DURUŞMADA KARAR

Cumhuriyet savcısı, sanığın cinayeti tasarlayarak işlediğini ve ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılması yönünde mütalaa verdi. Mahkeme ilk duruşmada ömür boyu hapse mahkum ettiği Necati Gülle'nin bu cezasını tahrik ve iyi hal indirimi uygulayarak 21 yıl 8 ay hapis cezasına indirdi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title