Haberler

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Eylem Yaptı

Emeklilik için prim gün sayısını doldurarak yaşı beklemek zorunda kalan bazı vatandaşlar, Kadıköy’de bir araya gelerek yürüyüş yaptı.

Emeklilik için prim gün sayısını doldurarak yaşı beklemek zorunda kalan bazı vatandaşlar, Kadıköy'de bir araya gelerek yürüyüş yaptı. Mağduriyetlerini dile getiren vatandaşlar, emeklilik sisteminin değiştirilmesini istedi.

Emeklilik için prim gün sayısını doldurmasına rağmen yaşı bekleyenler, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' adı altında bir araya geldi. Kadıköy Belediyesi'nin önünde toplanan grup üyeleri, ellerinde pankartlarla emeklilik sistemini protesto etti. Eyleme katılan vatandaşlar, "Ben uzun zamandır bekliyorum. 13 yaşından beridir SGK'ya prim ödüyorum. Emeklilik için yaşı beklenmem isteniyor. Ben sadece haklarımı istiyorum" dedi.

Eylemciler daha sonra Kadıköy meydana kadar slogan atarak yürüdü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

AHMET ÇEVİK:

hAKKIMIZI İSTİYORUZ

6
0
yanıtYanıtla
ÇETİN AYTAN:

HAKSIZ BİR İSTEYİMİZ YOK BORCUMUZU SİLİN DEMİYORUZ DÜRÜSLÜĞÜMÜZÜN KARŞILIĞINI VERİN DİYORUZ BİZ İLK SIGORTAYA GİRERKEN BİZE SÖYLENENLERİ YERİNE GETİRDİK ŞİMDİ DEVLETİMİZ SÖZÜNÜ TUTSUN

5
0
yanıtYanıtla
ahmet:

m,lletvekili vatandaş deyilmi??haini bile 1 dönemde emekli..adil olun.adam olun.1dönemde emekliyi kaldırın hainlerin emeklisini iptal edin.yaş bekleyene ya adam gibi uygun işi verin yada emekli edin.yada Allah belanızı tez yerden versin

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title