Haberler

Emeklilere Kötü Haber: Ek Zam Yok

Güncelleme:

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli'nin soru önergesini Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yanıtladı. Bakan 2002 Aralık-2014 Ekim dönemi itibarıyla kamu görevlilerinin ve emeklilerin mali ve sosyal haklarında önemli ölçüde artışlar sağlandığını söyledi.

EMEKLİ AYLIKLARINDAKİ ARTIŞ ENFLASYONUN OLDUKÇA ÜZERİNDEYMİŞ

Emeklilerin aylık ve ücretlerine ilişkin söz konusu artışlar göz önünde bulundurulduğunda, aylık ve ücretlerdeki artışların enflasyonun oldukça üzerinde gerçekleştiğini ifade eden Maliye Bakanı, "Aylıklardaki reel artışların emeklilerin satın alma güçlerini de artırdığı görülmektedir" dedi.

EMEKLİYE İLAVE ARTIŞ YOK

Maliye Bakanı, emeklilerin mali ve sosyal haklarında genel bir düzenlemeyle ilave artışlar yapılmasına yönelik halihazırda bakanlıkça yürütülmekte olan bir çalışma bulunmadığını açıkladı.

EMEKLİNİN MAAŞININ YENİDEN HESAPLANMASI YOLUNDA ÇALIŞMA YOK

Bakan Şimşek, destek primi kesinti süresi ve miktarını dikkate alarak, çalışan emeklilerin maaşlarının yeniden hesaplanması yolunda Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen bir çalışma bulunmadığını bildirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Rahmi Aşkın Türeli Mehmet Şimşek İzmir Memur Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (156)

T.C ER:

EMEKLİLERİN ARASINDA HALEN AKP DİYEN. . . TAYYİP DİYEN KOYUN SÜRÜLERİ VAR. . . . ŞAKA GİBİ . . . MÜSTEHAK SİZE DAHA BETER OLUN. . . . . .

41
3
yanıtYanıtla
ali demirel:

sende er yazmışsın

yanıt0
yanıt0
haydar:

asgari ücrete bu para çok diyen bir maliye bakanından ne beklenirki. adam günde 1 lirayı servet görüyor . kendileri çuvalla götürünce sesi çıkmıyor

28
16
yanıtYanıtla
EmekHırsızıAKPMobil-IOS:

Parayi ne yapacaksin bu yastan sorna. Namaz kıl yeter diyen zihniyet.. İnançsız, vicdansızsın..

37
2
yanıtYanıtla
1453 KAKADULARI1:

ULAN YAŞLI ADAM NAPSIN PARAYI? OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE, SİZİN İŞİNİZ ABDEST NAMAZ BU SAATTEN SONRA PARA NEYİNİZE SİZİN? KEFENİN CEBİ Mİ VAR HACILAR?

12
25
yanıtYanıtla
....:

SEN HİÇ YAŞLANMAZSIN SANKİ YAŞLILAR BİŞEY YEMEZ İÇMEZ ELEKTRİK SU KULLANMAZ KÖMÜR YAKMAZ OH NE GÜZEL DEMİŞ SİN NE YAPACAK PARAYI

yanıt5
yanıt1
Emekli olunca:

emekli olduğunda tekrar konuşalım arkadaş?

yanıt5
yanıt2
saygısız:

Sen hep öyle geç kalıcan saygısıs herif.

yanıt2
yanıt0
mantıklı düşünün:

Hükümet şöyle, hükümet böyle. Söylemesi kolay tabi, emekli maaşı çalışan nesil ödüyor. Çocuk sayısı çok düştü ve millet çok erken emekli oldu. Yurtdışında 50 yaşındaki bir adam: ben emekliyim dese, ne hastalığın var da o kadar erken emekli oldun derler. Yüzde yüz eminim ki emeklilerin yarısından fazlası 50 olmadan emekli oldu. Onlara zam verilmez ki, çünkü çalışan sayısı emekli sayısına göre en düşük olduğu ülke biziz. Şikayet etmek kolay, kötü olan şu ki 60 65 e kadar çalışanlara da az maaş veriliyor ve onlar gerçekten fazlasını hak ediyorlar. Ama 20 sene çalışıp iki çocuk büyütmekle emekli olunursa: o zaman zam mam yok herhalde.

15
17
yanıtYanıtla
Devran:

Ne kadar cahilsin. . . Emeklinin aldığı maaş Avrupaya göre sıfır. . Ayrıca 30 yıl çalışıp emekli olan vatandaştan 30 yıl vergi aldılar, kesintiler yapıldı, devlet bu kesintilerden faiz aldı. . Bu 30 yıllık parayı devlet çalıştırdı. . Ya insaf akp nin yaptığı 1500 odalı saraya tam 2 katrilyon para harcandı. Bu saray boş duruyor. . Bu parayı çalışanlara verse olmaz mı? Bu ülkede hem çalışan hem emekli çok az para alır. . El insaf. . Bu kafayla hep sürünün

yanıt10
yanıt2
Tüm 156 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title