Haberler

Emeklilere Göz Tedavisi'nde Avantaj

Tavşanlı Emekliler Derneği ile Kütahya’da faaliyet yürüten özel bir göz hastanesi arasında protokol imzalandı.

Tavşanlı Emekliler Derneği ile Kütahya'da faaliyet yürüten özel bir göz hastanesi arasında protokol imzalandı. Protokol gereği hastane, Tavşanlılı emeklilere verilen hizmetler karşılığında yüzde 50 oranında indirimler sağlayacak.

Tavşanlı Emekliler Derneği ile Kütahya'da faaliyet yürüten özel bir hastane arasında protokol imzalandı. Tavşanlı'da binin üzerinde üyeleri olduğunu hatırlatan dernek başkanı Ahmet Kalender, yaptıkları çalışma ile emeklilerin göz hastalıklarında diğer özel hastane müşterilerinden avantajlı bir şekilde hizmet alacağını söyledi.

Tavşanlı Emekliler Derneği Şubesi'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine hastanenin Göz Merkezi Müdürü Serkan Çetintaş ile Halkla İlişkiler sorumlusu Cafer Topçu katıldı. Hastane yetkilileri Tavşanlı halkına biri profesör üçü uzman olmak üzere 4 doktorla hizmet vereceklerini ifade ederek özellikle emeklileri Kütahya'da ki hastanelerinde konuk etmekten memnuniyet duyacaklarını söyledi. İlk amaçlarının ticaret olmadığını söyleyen hastane yetkilileri gelişen Türkiye şartlarında hasta ile hastane arasında ki kişisel ilişkilere ve memnuniyete önem verdiklerini kaydetti.

Dernek başkanı Ahmet Kalender ise yönetim olarak her zaman emeklilerin menfaatine olan işlere imza attıklarını belirterek, yapılan anlaşmanın Tavşanlı halkına hayırlı olmasını temenni etti. Protokol hastane hizmetlerinde ciddi indirimler ve öncelikler barındırıyor. Emekliler göz hastalıkları konusunda ki protokolü ve avantajlarını Emekliler Derneği'nden ayrıntılı bir şekilde öğrenebilecekler.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Kalender Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

hasan:

cok güzel hayırlı olsun . kütahya emekliler dernegi neden emekli üyeleri icin neden böyle calışmalar yapmaz . ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title