Haberler

Emekliler Günü'nde İftar

Muratpaşa Belediyesi iftar sofrası, Cumhuriyet Mahallesi’nde kuruldu.

Muratpaşa Belediyesi iftar sofrası, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu. 30 Haziran Emekliler Günü olması nedeniyle, iftarın özel konukları emekli dernekleri, emekli sendikaları ve sendika temsilcileri oldu

Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Katlı Semt Pazarı'nda kurulan Muratpaşa Belediyesi iftar sofrasına, emekli dernekleri, emekli sendikaları ve sendika temsilcileri de katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Bugün Emekliler Günü. Ülkemizin kurtarıcısı, kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1927'de emekli olduğu gün. Bizlerin, ülkemizin bugünlere gelmesinde emekleri olan emeklilerimizin tüm sorunlarının çözüldüğü yarınlar diliyorum" dedi.

"İnsan hayatına kasteden, insan olamaz"

Emekliler için gerçekleştirilen programa desteğinden dolayı Denizbank'a teşekkür eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İstanbul Atatürk Havalimanı'na yapılan terörist saldırıyı lanetledi. Başkan Uysal, "Teröre kurban verdiğimiz bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. İnsan hayatına kasteden, insan olamaz. Bir insanı öldüren, bütün insanlığı öldürmüştür. Bu iftar sofrası, dostluk ve kardeşlik sofrasına dönüşüyor. Bu beraberliğimiz, sevgimiz, saygımız, birlikteliğimiz; bütün kinlere, kötülüklere, insan öldürenlere, insanları kutuplaştıranlara bir meydan okumadır" diye konuştu.

İftar programının ardından Başkan Uysal'a Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çelikbaş, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek verirken, Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı İbrahim Tezcan da teşekkür plaketi sundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title